14 yaşında immortal olmak başarı mı?

razel003

Centipat
Daha fazla  
14 yaşındayım, 11 yaşımdan beri Valorant oynuyorum. Hayatımda hiç aim kasmadım veya bir FPS oyun geçmişim olmadı. 1 senede 12 yaşımda ımmortal oldum ve halen öyleyim. 170Rr'a kadar hiç çalışmadan Max 1 DM atıp çıkmışımdır. Benim gibi böyle insan var mıdır? Doğuştan yetenek mi bilemiyorum ama e-sporcu olmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
14 yaşındayım, 11 yaşımdan beri Valorant oynuyorum. Hayatımda hiç aim kasmadım veya bir FPS oyun geçmişim olmadı. 1 senede 12 yaşımda ımmortal oldum ve halen öyleyim. 170Rr'a kadar hiç çalışmadan Max 1 DM atıp çıkmışımdır. Benim gibi böyle insan var mıdır? Doğuştan yetenek mi bilemiyorum ama e-sporcu olmak istiyorum.

Yaşın genç üstünde durursan neden olmasın.

Bence çok iyi bir başarı hocam immortal olmak hiç kolay bir şey değil ve siz böyle bir şeyi 14 yaşında başarmışsınız.

Yaşınızda bayağı genç eğer imkanınız varsa e-spor alanında ilerlemenizi tavsiye ederim.

Kariyer planin hakkinda bir yorum yapamam ama, FPS oyunlarindaki ranklar ve oyuncunun yasinin hic bir onemi yok. Yetenekli olabilirsin belki ama sakin bunu (ehEHeh ben yetenekliyim e siporju oljam) diyerek ilerleyen hayatinda pisman olacagin kararlar verme lutfen. Ayni kararlari vererek 3 sene kaybetmis bir abin olarak ancak bunlari soyleyebilirim...

Hayatta en nefret ettiğim şey senin yardım istediğin bir konuda başarı elde etmeden senin için yorum yapan insanlardır. Ben e-sporcu değilim ve sana ne dersem boş olacak dostum eğer gerçekten istiyorsan bu yetenek olarak adlandırdığın oyun başarının üstüne git. Bir sipariş verdiğin zaman kargo şirketine 5 mail atmazsın kuryeyi sürekli aramazsın neden çünkü sana geleceğine güveniyorsundur sürece güven ve istiyorsan çalışmaya devam et aynısını YKS için yapıyorum bakalım 2027 bir temmuz sabahında yaptığım şeyler işe yarayacak mı?

Ailenin desteği var ise eğer oynamaya devam edip esporcu olmayı deneyebilirsin ama tavsiyem okulunu direkt bırakıp esporcu olacağım diye bir yolculuğa çıkma 2. plan gibi düşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı