14 yaşıma girdim gireceğim. 39 kiloyum. 165-170 boyum var, kilo alamıyorum. Direk zarganayım. Ne yaparsam kilo alırım? Bayağı bir şey denedim bir işe yaramadı.
14 yaşıma girdim gireceğim. 39 kiloyum. 165-170 boyum var, kilo alamıyorum. Direk zarganayım. Ne yaparsam kilo alırım? Bayağı bir şey denedim bir işe yaramadı.
gitmiştim zaten temiz çıktı, babam genetik diyor.
yemek programı da sabah yumurta yiyorum ve 4 ekmek ortalama yiyorum. Öğlen ve akşam da yeşillik(pırasa, ıspanak v.s.) yiyorum.
Yaş ilerledikçe zaten kilo problemi yavaşca ortadan kalkıcak, gün içinde yiyebildiğin kadar ye birazda üstüne git, bende aynıydım. Sakın kilo alıcam diye saçma saçma işlere girişme ilerde o kiloyu veremezsin, gereğinin üstünde beslen geçer zamanla.
Yaş ilerledikçe zaten kilo problemi yavaşca ortadan kalkıcak, gün içinde yiyebildiğin kadar ye birazda üstüne git, bende aynıydım. Sakın kilo alıcam diye saçma saçma işlere girişme ilerde o kiloyu veremezsin, gereğinin üstünde beslen geçer zamanla.
Bence de fastfood tüketmeyi seviyorsanız yiyebilirsiniz ama sırf kilo almak için sağlıksız gıdalara yönelmek çok akıl kârı değil. Eğer ki sağlığınız da bir sıkıntı yoksa , sorun olmayacaksa çok dert etmeyin. Bir spor salonuna gidebilir aynı zamanda diyetisyen desteği alabilirsiniz.
Bence de fastfood tüketmeyi seviyorsanız yiyebilirsiniz ama sırf kilo almak için sağlıksız gıdalara yönelmek çok akıl kârı değil. Eğer ki sağlığınız da bir sıkıntı yoksa, sorun olmayacaksa çok dert etmeyin. Bir spor salonuna gidebilir aynı zamanda diyetisyen desteği alabilirsiniz.
Ben de 17 yaşında olmama rağmen çok çok zayıfım. Tamamen hareketsiz ve pisboğaz bir yaşam tarzına sahibim. Yine de kilo alamıyorum. Annem de babam da gençliklerinde çok zayıflarmış. Nedeni bu.
Seninki de benzer bir durum. Genetiğinde ne varsa, %70 osundur.