14 yaşında nerede çalışılabilir?

EsatYildiz_44

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. 15 yaşındayım. Yazın çalışıp bilgisayar almak istiyorum. Sanayi veya inşaat gibi ağır işler yapamicağımı düşünüyorum. İlime göre başarılı bir okuldayım. Tek amacım bilgisayar almak. Hem para hem zorluk açısından değerlendirdiğimde cafe en mantıklısı gibi geldi ama becerebilir miyim pek bilmiyorum. Cafede hangi meslek grubundan kaç TL'ye başlatırlar? Bir bilginiz veya öneriniz var mı?

cafe de garsonluk yapabilirsiniz tanıdık varsa orda çalışabilirsiniz ama para vermeme olasılığı var o yüzden garsonluk şuan uygun

Çocuk işçi sayıldığın için hafif işlerde çalışabilirsin. Cafe mantıklı ama çalışma şartları da önemli, köle muamelesi yapan yerlerde çalışma.

Zamanla alışırsın, acemilikte olur öyle şeyler.

Çocuk işçi sayıldığın için hafif işlerde çalışabilirsin. Cafe mantıklı ama çalışma şartları da önemli, köle muamelesi yapan yerlerde çalışma.

Çalışma koşullarını bilmiyorum ama müşteri memnuniyeti olarak çok güzel temiz bir ortam pis insanların geldiği tarzda bir yer değil.

Kendinize güveniyorsanız girebilirsiniz, bazı meseleleri kafanızda çözmeniz gerekiyor.

Sabırlı bir insanımdır biraz daha ağır tabirle hayvan muamelesi görmezsem pes etceğimi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı