14 yaşında protein tozu kullanılır mı?

cakmaguneyy

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660ti 6gb i5 9400f 8gb ram
Merhaba. 14 yaşındayım boyum 1.75, kilom 65. 2 aydır fitness ile uğraşıyorum ve neredeyse hiç et alamıyorum ve düzenli protein alamıyorum. Şu ana kadar kendimde çok da gelişme göremedim. Bir anda olamayacağını ben de biliyorum.😊 bu yüzden whey protein tozu almaya karar verdim ve size danışmak istedim. Protein tozu yaşıma göre zararları nelerdir acaba? Cevaplarsanız sevinirim iyi günler.

Tavuk daha pahalı hocam protein tozu da aynı fakat sürekli kullanabilir.
100 gram tavuk yani 30 gram protein yaklaşık 19-20 TL'ye denk geliyor. Piyasadaki en ucuz ve kaliteli protein tozunun 1 servisi, yani 24-25 gram proteini 33 TL'ye denk geliyor. Supplementler.com Protein Tozu baz alınırsa.

Bir sakınca yok fakat protein tozuna para vermek yerine, tavuğa para vermek

100 gram tavuk yani 30 gram protein yaklaşık 19-20 TL'ye denk geliyor. Piyasadaki en ucuz ve kaliteli protein tozunun 1 servisi, yani 24-25 gram proteini 33 TL'ye denk geliyor. Supplementler.com Protein Tozu baz alınırsa.
Hocam ben yemek yapmayı bilmiyorum evde yanlız yaşadığımdan dolayıda ben yapmam gerekiyor

Hocam ben yemek yapmayı bilmiyorum evde yalnız yaşadığımdan dolayı da ben yapmam gerekiyor.

Aslında tavuk ve pilav yapması en kolay yemeklerden. Tavuğu zaten az çok biliyorsundur. İnsanlar genelde pilavdan korkuyor ki ben de pilavdan korkuyordum. Pilav için fityemek pilav tarifine bakabilirsin, 15 dk içinde güzel bir pilav oluyor.

Arkadaşlar dozunda, doğru kullanımda ve düzgün markalardan kullandığınız tozların yaş sınırı yok size zararı olmaz dediğim gibi dozunda ve doğru kullanırsanız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı