14 yaşında sigara nasıl bırakılır?

Hocam yasak ama ülke muz cumhuriyeti olduğundan yasak dinleyen yok. Alkol bile satıyorlar küçüklere.
Küçükler büyüklere para veriyor, büyükler sigarayı alıp küçüklere veriyor. Önüne çok zor geçilebilecek olan bir açık bu. Dediğin gibi direkt satanlar da var.

Küçükler büyüklere para veriyor, büyükler sigarayı alıp küçüklere veriyor. Önüne çok zor geçilebilecek olan bir açık bu. Dediğin gibi direkt satanlar da var.
Ben direkt bakkala gidip alıyorum. BİM,A101,ŞOK gibi perakende yerlerde satılmıyor.

Senin iradene kalmış. Yaklaşık 1 ay sıkıntısını çekersin sonra da bırakmış olursun.

Yok kardeşim sorun olmaz sadece sağlık sorunlarına zemin hazırlarsın o kadar.

Bırakman zor gibi bağımlılık yapmış daha küçücük yasinda 7'inde neysen 70'inde o oluyorsun bu bir gercek inşallah bırakabilirsiniz

Ben direkt bakkala gidip alıyorum. BİM, A101, şok gibi peraken de yerlerde satılmıyor.

Kardeşim bu işin şakası yok kendi arkadaşlarımdan tanıyorum. Babası bunun yüzünden öldü. Bunu içmen için hayallerinin olmaması lazım aileni sevmemen lazım. Şunu ailene anlat olayı çöz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…