14 yaşında tek başına yurt dışına çıkılabilir mi?

kayrakiraz43_

Centipat
Selamlar, şu an 14 yaşındayım, Kahramanmaraş'da yaşıyorum ve para biriktirip Dubai'ye gitmek istiyorum. Reşit olmadığım için pasaport olsa bile yurt dışına çıkmama izin verirler mi? Süreç nasıl işliyor? Ayrıca tek başıma defalarca uçak yolculuğu yaptım.

18 yaş sınırı var pasaport alamazsınız ayrıca 14 yaşında nasıl yolculuk yapabildiniz ki?

Pasaport almak için 18 yaşını doldurman gerek sanırım.

Ha yok öyle değilmiş
Hocam o zaman turistlerin çocukları göklerden geliyor .
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merak etmeyin yapılıyor. Aileniz noterden muvaffakiyetname çıkaracak 15 yaşımdan beri yılda 4 kere yurtdışına gidip geliyorum sorun olmuyor. Pasaport için de aynı şekilde başvuracaksınız aileniz ile birlikte.

Pasaport alabilmek ve yurt dışına çıkabilmek için notere gidip size bakmakla yükümlü olan kişi(ler)den muvaffakatname almanız gerekiyor.

Ek olarak, umumi pasaportunuz varsa Birleşik Arap Emirlikleri'nden vize almanız gerekli. Seyahat sigortası, bir otelde kalacaksanız rezervasyon yaptırdığınıza dair bir belge, dönüş biletiniz, kalacağınız gün kadar belirli miktarda para vb. belirtmeniz de gerekebilir.
18 yaş sınırı var, pasaport alamazsınız. Ayrıca 14 yaşında nasıl yolculuk yapabildiniz ki?
Pasaport almak için 18 yaşını doldurman gerek sanırım.
Muvaffakatname ile alınabiliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…