14 yaşındaki bir insanın fiziği 18 yaşına geldiğinde değişir mi?

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Merhaba forum ailesi. Size bir sorum olacak. Ben şu an 14 yaşındayım mesela bacaklarım biraz kaslı ama biraz yağlı. 12 yaşındayken aynı fizikte bacağım daha kalındı. Ben mesela şimdiki fiziğimi 18 yaşında olsam bacaklarım şimdiye göre daha mı ince olacaktır? Boyum şu an 1.65. 18 yaşında da 1.79 olduğumu sayalım.

Zaman içinde fiziğin illaki değişecektir, büyümenle beraber genetik özelliklerin kendini daha çok belli edecektir, ancak bunun yanında beslenme şeklin, spor yapıp yapmaman, ne kadar hareket ettiğin çok daha önemli bir faktör

Dostum öncelikle sana kötü haberlerim var, ben 14 yaşındayken 1.85'tim şu an 23 yaşındayım ve bil bakalım boyum kaç :) evet hala 1.85... Onun dışında vücudumda kilo vermem dışında hiç bir fark yok...
O zamanlarda 125 kilonun üzerindeydim bu geçen 10 yıl içinde 45 kilo verdim. Şu anda tanımayan biri 17 bilemedin 18 diyor yaşımı 23 diyen yok yani. Uzun lafın kısası bünyene göre değişir. Boyun beklediğin kadar uzamayabiliyor, bendeki gibi kalabilme ihtimali bile var heveslenme yani :D.

Not: Sakallarım bile sertleşmedi, 14 yaşındaki halinde. Sadece biraz bıyığım ve çenem var.

Dostum öncelikle sana kötü haberlerim var, ben 14 yaşındayken 1.85'tim şu an 23 yaşındayım ve bil bakalım boyum kaç :) evet hala 1.85... Onun dışında vücudumda kilo vermem dışında hiç bir fark yok...
O zamanlarda 125 kilonun üzerindeydim bu geçen 10 yıl içinde 45 kilo verdim. Şu anda tanımayan biri 17 bilemedin 18 diyor yaşımı 23 diyen yok yani. Uzun lafın kısası bünyene göre değişir. Boyun beklediğin kadar uzamayabiliyor, bendeki gibi kalabilme ihtimali bile var heveslenme yani :D.

Not: Sakallarım bile sertleşmedi, 14 yaşındaki halinde. Sadece biraz bıyığım ve çenem var.
14 yaşında zaten o boy olsa bende ben uzamak istemem :D 1.80 - 1.77 boy aralığında olmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı