7 sene önce falan gördüğüm 1.65 boylarında bulunan benden 13cm daha kısa olan arkadaşı gördüm geçen hafta. Eski okul zamanlarından tanırım saç modeli ve giyim tarzını, neyse bir baktım 1.78 civarı olmuş ben ise 3cm uzamıştım 1.76 civarı idim. Gerçekten çok şaşırdım, sizede bu şekilde uzama gelebilir.
Ben de kendinen kısa adamın peşinde koşanı çok gördüm. Ne derler bilirsin, önemli olan boyu değil işlevi Belki de hayatını paylaşacağın adamın boyu ne kadar önemli olur?
Ben de kendinen kısa adamın peşinde koşanı çok gördüm. Ne derler bilirsin, önemli olan boyu değil işlevi Belki de hayatını paylaşacağın adamın boyu ne kadar önemli olur?
Boyunuz iyi bile. Sürekli basketbol oynayın, yüzmeye gidin bol bol süt için ve sağlıklı beslenin. Ayrıca belinizi yormayın, fazla kilo almamaya dikkat edin ve ip atlayın. 1.75 Civarı olursunuz diye düşünüyorum en fazla. Bu dediklerimi yaparak, etkisini görebilirsiniz.
Boyunuz iyi bile. Sürekli basketbol oynayın, yüzmeye gidin bol bol süt için ve sağlıklı beslenin. Ayrıca belinizi yormayın, fazla kilo almamaya dikkat edin ve IP atlayın. 1.75 civarı olursunuz diye düşünüyorum en fazla. Bu dediklerimi yaparak, etkisini görebilirsiniz.