14 yaşındayım ve boyum 1.60 sizce doktora gitmeli miyim?

Sen hoşlandığın kızın yanında kısa kal görürsün. 😂 İlkokulda, kısaydım kızdan şimdi ne olmuştur Allah bilir. 😂 Çocuk adam Sensei.
Bu boy işlerini kızlar çok da umursamıyor bence, biz büyütüyoruz gözümüzde 😄

7 sene önce falan gördüğüm 1.65 boylarında bulunan benden 13cm daha kısa olan arkadaşı gördüm geçen hafta. Eski okul zamanlarından tanırım saç modeli ve giyim tarzını, neyse bir baktım 1.78 civarı olmuş ben ise 3cm uzamıştım 1.76 civarı idim. Gerçekten çok şaşırdım, sizede bu şekilde uzama gelebilir.
Bu boy işlerini kızlar çok da umursamıyor bence, biz büyütüyoruz gözümüzde 😄
Yok başkan umursuyorlar, erkek çirkin olsa bile boyu uzun ise 1 adım önde.

Basketbol ve voleybol oynuyor ise kız yüzünü görmeden buluşmak bile ister.
%70 kesim bu şekilde.

Yok öyle bir şey, çok gördüm 1.90 altı olmaz diyeni :D
Ben de kendinen kısa adamın peşinde koşanı çok gördüm. Ne derler bilirsin, önemli olan boyu değil işlevi 🤣 Belki de hayatını paylaşacağın adamın boyu ne kadar önemli olur?

Ben de kendinen kısa adamın peşinde koşanı çok gördüm. Ne derler bilirsin, önemli olan boyu değil işlevi 🤣 Belki de hayatını paylaşacağın adamın boyu ne kadar önemli olur?
Umarım bacak uzunluğudur. 😆 Biz işin şamatasını yapıyoruz ama öz güven olarak kısa olunca biraz kaybediyorsun, bende yani öyle.

Yok başkan umursuyorlar, erkek çirkin olsa bile boyu uzun ise 1 adım önde.

Basketbol ve voleybol oynuyor ise kız yüzünü görmeden buluşmak bile ister.
%70 kesim bu şekilde.
Anca lise aşkları bu şekilde, inan bana.
Umarım bacak uzunluğudur. 😆 Biz işin şamatasını yapıyoruz ama öz güven olarak kısa olunca biraz kaybediyorsun, bende yani öyle.
Orası doğru ama dediğim gibi gözümüzde büyütmesek özgüven kaybı da olmaz 🙂

Anca lise aşkları bu şekilde, inan bana.

Orası doğru ama dediğim gibi gözümüzde büyütmesek özgüven kaybı da olmaz 🙂
Evet parası olana her kız bakar, lise aşıkları boş iş sonuç para. 😆
Ben Fiorino ile geçerken erkekler bile bakıyor aga.

Boyunuz iyi bile. Sürekli basketbol oynayın, yüzmeye gidin bol bol süt için ve sağlıklı beslenin. Ayrıca belinizi yormayın, fazla kilo almamaya dikkat edin ve ip atlayın. 1.75 Civarı olursunuz diye düşünüyorum en fazla. Bu dediklerimi yaparak, etkisini görebilirsiniz.

Boyunuz iyi bile. Sürekli basketbol oynayın, yüzmeye gidin bol bol süt için ve sağlıklı beslenin. Ayrıca belinizi yormayın, fazla kilo almamaya dikkat edin ve IP atlayın. 1.75 civarı olursunuz diye düşünüyorum en fazla. Bu dediklerimi yaparak, etkisini görebilirsiniz.

Umarım daha fazla da olabilirim bir ümit :(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı