14 yaşındayım ve sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsan kaç yaşında olursa olsun sevilmek istiyor, farklı bir his. Aile veya arkadaş sevgisinden farklı bir sevgi, önemsenmek falan.

Sen çok takılma sevgili olma-olmama konularına. Yaşın ilerledikçe anlayacaksın. Bu arada ben şu yaştayım benim de olmadı diyenlere aldırma, herkes farklıdır. Onun olmadıysa senin de sevgilin olmayacak diye bir kaide yok.

Güzel yaşının tadını çıkart. Güzel güzel eğlen. Sağlam dostluklar edin, sevgilin de olsun sevmeyi öğren. Sevmeyi ve sevilmeyi öğrenemeyen insanlar sana kızabilir, “bu yaşta sevgilin olmasa da olur” diyebilir. Sen kendi mutluluğuna bak. Esen kal.

Olmasın. Senden 1 yaş büyüğüm ve şöyle diyeyim, (çok emin konuşmuyorum, sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum.) bu yaşlarda özellikle kızlar ne istediğini bilmiyor. Erkekler desen zaten o biçim. Sigara içiyorum moruk Şehinşah dinliyorum havalıyım modunda. Eğer birini sevmiyorsan tek takıl. Ya da seni seven birisi yoksa.

Sevgili falan yapma dostum derslerine ağırlık ver. Sevgili dediğin kişi hislerini, sevgini, zamanını sömüren bir kişiden başka bir şey değildir. Ben yalnız olmamak için, dertlerimi paylaşabileceğim, en az gösterdiğim kadar sevgi görebileceğim birisi olması için beraber oldum birisiyle ama pişmanım. Çünkü onu çok sevdim ve o da kendini bir şey sandı. Eğer illa diretiyorsan sevgili yapacaksan çok sevmeyeceksin, biraz kıskandırman lazım. Her dediğini yapmayacaksın, hanımcı olmayacaksın, çok bağlanmayacaksın. Bunlar normalde sevgide olması etik olmayan şeyler fakat günümüz kızları en çok bu tiplerden hoşlanır.
Seni yine buldum! Senin iş n'oldu ?

Ben bi' ara yazmıştım hangisi bilmiyorum .
Reddedildiğim ise o konu kapandı gitti hocam üstünü çizdim aylar önce. Şimdi ise şükür seviliyorum, beni çok seven bir kız arkadaşım var (nazar değmesin maşallah'ınızı alırım. ) öyle gidiyoruz işte. Karantinada napacaksak artık...

Filim gibisin bro.
Biliyorum. Ama sence de bunları konuşmanın yeri burası mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Benim üniversiteye başlayana kadar olmamıştı sevgilim. Gerçi erkek imamhatipte okumam yüzünden olmamıştı lise de sevgilim ama olsun. Lise var daha senin için yaparsın sevgili falan orası kolay.

Benim durumda aynı.

Son düzenleme:
Şu an sevgilinin olması sadece egonu tatmin eder. "Bu yaşlarda gelip geçici" çok klişe bir söz olabilir ama gerçek. Yani kafana takma. Senin yaşlarında her ay sevgili değiştiren bad boy'lar var. Ve genellikle de başkalarına hava atarlar, kaba tabiriyle kullanıp atarlar. Bu kızlar için de geçerli. Belki etrafında öyle tipler çok olduğu için böyle hissetmişsindir ama teselli için söylemiyorum 14 yaşında sevgilinin olmaması en normal şey. Ben bu yaşlarda kız arkadaşı belirli istisnalar dışında sevgili olarak değil +9 ego tatmin itemi olarak görüyorum.
Yapmıyorum dediğin "İnstagramdan kızlara yürümek" hiç etik birşey değil. Büyüyünce böyle işlere girmediğiniz için gurur duyacaksınız. Akışına bırakın. Bir kızdan hoşlanırsanız bakarsınız. Biraz falza uzattım ama bu konuda içimi dökmek istiyordum bir süredir . Taktik istiyorsanız,
Onları güldürün. Nazik davranın. Havalı olacağım diye saçmalamayın. Hoşlandığınız biri olursa ve onu etkilemek isterseniz onun huylarına göre davranın. Ezbere hareket etmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…