14 yaşındayım ve sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu futbolcu olayı çıktı bir de bütün arkadaşlarım falan bi takıma gidiyor benim de çağırıyor gel diyorlar işte takıma falan ama ailem istemiyor nedeni benim benim hep basketbolcu olamamı istediler şu ana kadar basket oynarım ama geçen yıl çıktım aslında ara bile vermedim suç bende basket takımı vardı reklam olmasın ismini vermiyorum yani bayağı büyük profesyonel ben oradan kafam esti çıktım şimdi sen futboldan da çıkacaksın diyorlar izin vermiyorlar ama bu olayı kafama koydum yazın kesin gideceğim zamanım benim hep böyle boşa gider
Teşekkür ederim

Tek rakibim Marvel aksiyona bak yahu.
Haklısın başkan.

25 yaşımda sevgilim oldu ilk ve güzel mi güzel aklı başında bende dert ettim ama Allah herkesin gönlüne verir merak etme ömür boyu öyle kalmasın aklı başında olsun geç olsun diyorum.
Temiz aklı başında bulman önemli bence bu zamanda bende çok tipi yerinde biri değilim
ve Allah kismet ederse düğün var.

Onlarda WattMan hatası oluyormuş doğrumu AMD'de bu yüzden NVIDIA alacağım lanet olsun AMD istiyorum ama WattMan hatası varmış bitti ise AMD istiyorum bittimi o hata.

Onlarda WattMan hatası oluyormuş doğrumu AMD'de bu yüzden NVIDIA alacağım lanet olsun AMD istiyorum ama WattMan hatası varmış bitti ise AMD istiyorum bittimi o hata.
AMD sürücü problemlerini ve hataları çözdü, şu an bu ekonomi de alınabilecek en iyi kartlar AMD'de.

Kusura bakma da sanki 30 yaşındasın, işin gücün var da sevgilim yok diyorsun. Yaşınız daha 14. derslerinize yoğunlaşın. Sonra burada gelip "internetten nasıl kolay para kazanırım" diye konu açılıyor. Ondan derslere bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…