Steam'den Soundpad ve Google'dan şarkı indirdim bunu yaptıktan sonra bu olmaya başladı ilk sarı ekran yediğimde arkada Google'da şarkı açık GeForce NOW'dan oyun oynuyordum şarkının sesini yükseltmek için Google'nin eklenti uygulamasını kullanmıştım o günden sonra böyle oldu.
Steam'den Soundpad ve Google'dan şarkı indirdim bunu yaptıktan sonra bu olmaya başladı ilk sarı ekran yediğimde arkada Google'da şarkı açık GeForce NOW'dan oyun oynuyordum şarkının sesini yükseltmek için Google'nin eklenti uygulamasını kullanmıştım o günden sonra böyle oldu.
Hocam özür dilerim elektirikler gitti bende yattım geforce now'la alakalı bir şey değildir yüksek ihtimal anakartının ses yolunu yakmış olabilirsin ve bilgisayar ses veremediğinden dolayı reset atıyodur ve arıza ışığı yakıyodur.
Hocam özür dilerim elektrikler gitti bende yattım GeForce NOW'la alakalı bir şey değildir yüksek ihtimal anakartının ses yolunu yakmış olabilirsin ve bilgisayar ses veremediğinden dolayı reset atıyordur ve arıza ışığı yakıyordur.