140.000 TL'ye 125 CC sıfır motor önerisi

Babapro1212

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 125 CC motor alacağım. Kararsız kaldım. Şu an ehliyet kursundayım, A1 ve eğitim görüyorum. Boyum 1.90, kilom 90. hangi motoru araştırsam altımda küçük kalır korkusu oluştu. Düşüncem QJ SRK 125R veya QJ SRK 125s. Bu iki motor çok hoşuma gitmişti ama ilk motorum olacağı için de biraz racingden korkuyorum. Bütçe 140k. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba, ben 125 CC motor alacağım. Kararsız kaldım. Şu an ehliyet kursundayım, A1 ve eğitim görüyorum. Boyum 1.90, kilom 90. hangi motoru araştırsam altımda küçük kalır korkusu oluştu. Düşüncem QJ SRK 125R veya QJ SRK 125S. Bu iki motor çok hoşuma gitmişti ama ilk motorum olacağı için de biraz racingden korkuyorum. Bütçe 140k. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hız yapmayıp ileride yükselteceğini planlıyorsan düşük bütçeyle Raider alabilirsin.

Hız yapmayıp ileride yükselteceğini planlıyorsan düşük bütçeyle Raider alabilirsin.
Çok fazla düşündüm, hatta ikna bile olmuştum ama daha sonra bayide denediğimde altımda cidden çok küçük kaldığını görünce soğudum. Ayrıca kafa tasarımı da pek fazla hoşuma gitmiyor.

Merhaba, ben 125 CC motor alacağım. Kararsız kaldım. Şu an ehliyet kursundayım, A1 ve eğitim görüyorum. Boyum 1.90, kilom 90. hangi motoru araştırsam altımda küçük kalır korkusu oluştu. Düşüncem QJ SRK 125R veya QJ SRK 125S. Bu iki motor çok hoşuma gitmişti ama ilk motorum olacağı için de biraz racingden korkuyorum. Bütçe 140k. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yani bütçede küçük bir artış yaparsan NS125 ABS modelini öneririm. ABS olan bir motor yeni başlayan biri için öncelik olmalı. Buna ek olarak 190 birinin altında küçük durmayacak 125 CC motorlar ya Çinli ya da R125 olur. Çinli motor tavsiye etmem, Japon motorlar ise bütçenin çok üstünde. Ha cross veya cruiser tarzı motorlarda küçük durmaz altında ama bu bütçede 0 ve Çin malı olmayan bir motor bulman zor. Ben Çin malı alma derim ama alacaksan Superlight 125 gibi bir motor olabilir.

RKS yanaşma 2. el Japon al geç tanıdıktan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı