140 kilo için bisiklet önerisi

• Konuyu başlatan Pxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 2.131

Pxn

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Meslek
Paylaşımlı Scooter
Kart limitim 12.100TL. Eğer kredi kartı+banka kartı ile ödeme destekliyor ise 14K'ya çıkabilirim.
29" lastik boyu ve fat bike düşünüyorum. Genelde kışın Full yağmur sürüşleri yapacağım desem yeridir. Şehir içerisinde parke kaplı yollarda, işe gidip gelirken vs. kullanabileceğim bir şey arıyorum.
Boy 189cm kilo 140 civarı. Fren ve parça sağlamlığı çok önemli.

Aklımdaki modeller; Carraro SPORTIVE 324 28 Hidrolik Disk
SPORTIVE 223 28" Hidrolik disk+Süspansiyon
Kron SPX150 28'' Hidrolik Disk
fat bike tam benim istediğim tasarıma ve kiloma uygun olsa da, jant tasarımı ve iç lastiğin bile 300-400 TL olmasından kaynaklı tercih edesim gelmiyor.

Önerileriniz nelerdir?

Kilon DJ,BMX almıyacağın için soru değil onu dert etme 155 kilo yol bisikleti,gravel bisikleti süren gördüm. Bence o bütçeye adam gibi model gerçekten bulamazsın 2. el bisiketlere yönelmeni tavsiye ederim burdada tavisye veremem çünkü aşırı çok model var. Yani minimum deore veya sram x7 gibi bir set yeterli olur. Attığın KRON marka bisikleti alma maşasız bir bisiklet kiloda 140 olduğu için sıkıntı çıkarabilir. Attığın modellerin hepsi şehir bisikleti. Full yağmur demişsin bence ya dağ bisikleti al yada şehir bisikletinin lastiklerini geniş tak. Gideceğin yol dümdüz hiçbir kavis kaldırım vs yok ise alabilirsin ama şehir bisikleti. Türkiye'de maalesef yolların durumu kötü olduğu için dağ bisikleti en mantıklısı oluyor kısa mesafede. Uzun mesafe yapıcak isen Türkiye de direk gravel tercih ederdim

Hocam ne düşünüyorsunuz? Biraz kaliteli olsun istiyorum. Full set bisikletler daha mantıklı geliyor bana, 2.2 versiyonda bir de maxxis lastik geliyor.
@ard50500 - Corelli Opilio 2.2 29 Jant H.Disk 20K Erkek Da - PttAVM.com

Bisiklet piyasası çok bambaşka oluyor o yüzden iyi veya kötü denmez. 2. El piyasası ile karşılaştırma yapmak lazım. Bunu alırsan büyük ihtimalle zor satarsın çünkü kullanılan bir model değil. Kron,Bisan,Carraro gibi piyasası aktif olan markaların iyi modellerini alman daha iyi olur bence. Özellikle carraro. Bütçeni az daha arttırırsan direk trek marlin serisine veya ghost,cube,giant gibi markalara yönelebilirsin

Bisiklet piyasası çok bambaşka oluyor o yüzden iyi veya kötü denmez. 2. el piyasası ile karşılaştırma yapmak lazım. Bunu alırsan büyük ihtimalle zor satarsın çünkü kullanılan bir model değil. Kron, bisan, Carraro gibi piyasası aktif olan markaların iyi modellerini alman daha iyi olur bence. Özellikle Carraro. Bütçeni az daha arttırırsan direk trek marlin serisine veya ghost, cube, giant gibi markalara yönelebilirsin.

Hocam değerli bilgileriniz için teşekkürler,
Eger şu model iyi ise hemen alıyorum.
Siteyi ilk defa duydum güvenilir mi?

Hocam değerli bilgileriniz için teşekkürler,
Eger şu model iyi ise hemen alıyorum.
Siteyi ilk defa duydum güvenilir mi?
House of bike istanbulda olması lazım en büyük bisiklet mağazasıdır güvenilirdir. Ama bu attığınız ghostun en giriş seviye modeli üstünde altus set var çok kötüdür. bu fiyata 2. el carrarolar çok daha mantıklı olur daytona serisi veya BIG serisi gibi. 2. Elden çekinmeyin kadroda kaynak yok ise bisikletin herşeyi düzeltilebilir.

House of bike istanbulda olması lazım en büyük bisiklet mağazasıdır güvenilirdir. Ama bu attığınız ghostun en giriş seviye modeli üstünde altus set var çok kötüdür. bu fiyata 2. el carrarolar çok daha mantıklı olur daytona serisi veya BIG serisi gibi. 2. Elden çekinmeyin kadroda kaynak yok ise bisikletin herşeyi düzeltilebilir.
Hocam ödeme kredi kartı ile olacak, nakit avans alabilseydim 2.el alırdım. Ama bankalar yüksek limitli kartlarda nakit avans kapatmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı