140 TL'ye kadar gamepad önerisi

KFEB E.E

Hectopat
Daha fazla  
140 TL'ye kadar oyun kolu önerisi.
Ben bunları bulabildim:

Ben bunları bulabildim:

Ucuza kaliteli istiyorsan bilinmeyen markalardan uzak dur ölü nokta filan vardır eğer ucuza kaliteli arıyorsan snoppy al en ucuz ve kalitelisi o dur.
Bütçeni aşıp şöyle bir şey alabilirsin.

İlla da Max 140 TL diyorsan kaliteli bir şey bulamazsın bulduğum en ucuza kalitelisi bu Xbox kolu(PC uyumlu)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuza kaliteli istiyorsan bilinmeyen markalardan uzak dur ölü nokta filan vardır eğer ucuza kaliteli arıyorsan snoppy al en ucuz ve kalitelisi o dur.
Bütçeni aşıp şöyle bir şey alabilirsin.

İlla da Max 140 TL diyorsan kaliteli bir şey bulamazsın bulduğum en ucuza kalitelisi bu Xbox kolu(PC uyumlu)

Diğer markaları bilmiyorum ama Snopy'nin tuş hissiyatı kötüydü oynamıştım joysticki bozulmuştu. Belki de giriş seviyesi gamepad olduğu içindir ama o fiyatı haketmiyor.

Diğer markaları bilmiyorum ama Snopy'nin tuş hissiyatı kötüydü oynamıştım joysticki bozulmuştu. Belki de giriş seviyesi gamepad olduğu içindir ama o fiyatı haketmiyor.
benim snoppy önerme sebebim neredeyse markasız kolları aldığımız fiyata uzun süre götüren bir kol olması bende kullandım biraz ağır hisli bir kol ancak fiyatına kıyasla bence çok kaliteli hissettiriyor.

Ben bunları bulabildim:

Hocam bütçeyi arttırıp kaliteli bir gamepad alın. Bunlar ileride dönük değil. 2 ay götürür götürmez bile.

Benim snoppy önerme sebebim neredeyse markasız kolları aldığımız fiyata uzun süre götüren bir kol olması bende kullandım biraz ağır hisli bir kol ancak fiyatına kıyasla bence çok kaliteli hissettiriyor.

Ucuz giriş seviyesi olarak en iyi marka, diğerlerine göre daha kaliteli. Ama attığın gamepad pahalı o fiyata F310 en iyisi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı