Öncelikle merhaba Technopat ailesi. Benim bütçem 1400 TL civarı. Taş çatlasa 1500 taksitle olabilir. O daha iyi Genellikle yeni çıkan oyunları açabilsin. Kısabilirim sorun değil. Bir tane sitede buldum fakat nasıl bir şey anlamadığım için size danışayım dedim. Umarım cevap alabilirim.
Ya misal Assasin Creed 3 ve MW3 gibi çıkan oyunları ve ileride çıkan oyunları açsın yeter. Bu sitede bu bilgisayarımın sistemini söylediğimde herkes kötü dediği için değiştiriyorum. Toplama yapabiliriz. Öneride bulun ki anlayabileyim. Pek bir anladığım yok bilgisayarlardan Misal 1400 TL'yi aşmayacak toplama yapabilrim ya da PC alabirim yeni
O fiyata yukarıdaki kasadan çok daha iyisi yapılabilir. Ben de yapardım senin için ama, piyasaya daha hakim arkadaşlar var forumda. Cevap verirler en yakın zamanda. İstemediğin kadar alternatifin olur
Hmm Yine de sağol kardeş. Yoruma bakıp okuduğun için O zaman PC başında gözlerimiz çatlayıncaya kadar Recep Baltaş abimizden fikir almak için bekleyeceğiz
Benim bu canım arkadaşımın paylaştığı, işlemciler falam o dediğim oyunları açar değil mi? Ya da başka sitede daha ucuzu var mıdır? Sonra bakkalcı amcalar bizi kandırmasın.
Şu an benim önerdiğim sistem senin üstte attığın linkteki sistemden çok çok daha iyi. Toplama bilgisayarlarda 1500 TL'ye topladığın bilgisayarı toplanmış olarak satın almaya kalksan 2500 TL üstü para ödemen gerekebilir.
Bu sistem şu an bütün oyunları en üst ayarda oynatabilen bir sistem.