1400-1500 TL'ye Bilgisayar Önerisi

Schooliqth

Hectopat
Öncelikle merhaba Technopat ailesi. Benim bütçem 1400 TL civarı. Taş çatlasa 1500 taksitle olabilir. O daha iyi :) Genellikle yeni çıkan oyunları açabilsin. Kısabilirim sorun değil. Bir tane sitede buldum fakat nasıl bir şey anlamadığım için size danışayım dedim. Umarım cevap alabilirim.

VATAN COMPUTER - ASUS - INTEL CORE

Vatan Bilgisayar'da satılıyordu. Eğer daha iyisini biliyorsanız ve fiyatı 1400-1500 civarı ise link falan yollarsanız çok sevinirim :)

İyi Forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya misal Assasin Creed 3 ve MW3 gibi çıkan oyunları ve ileride çıkan oyunları açsın yeter. Bu sitede bu bilgisayarımın sistemini söylediğimde herkes kötü dediği için değiştiriyorum. Toplama yapabiliriz. Öneride bulun ki anlayabileyim. Pek bir anladığım yok bilgisayarlardan :) Misal 1400 TL'yi aşmayacak toplama yapabilrim ya da PC alabirim yeni :)

Hmm :D Yine de sağol kardeş. Yoruma bakıp okuduğun için :) O zaman PC başında gözlerimiz çatlayıncaya kadar Recep Baltaş abimizden fikir almak için bekleyeceğiz :D:D:D:D

O bütçeye bu sistem toplanabilir. ;)

ÜrünFiyatAdetKDV Dahil Tutar*Avantajlı Tutar
COOLER MASTER
RC-K350 600W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
129,00 USD270,95 TL*203,21 TL
Toplam (KDV Dahil):​
1.993,07 TL
*1.494,80 TL

Benim bu canım arkadaşımın paylaştığı, :) işlemciler falam o dediğim oyunları açar değil mi? Ya da başka sitede daha ucuzu var mıdır? Sonra bakkalcı amcalar bizi kandırmasın. :)

Şu an benim önerdiğim sistem senin üstte attığın linkteki sistemden çok çok daha iyi. Toplama bilgisayarlarda 1500 TL'ye topladığın bilgisayarı toplanmış olarak satın almaya kalksan 2500 TL üstü para ödemen gerekebilir. :)

Bu sistem şu an bütün oyunları en üst ayarda oynatabilen bir sistem.

Aslinda Birde kasaya gerek yok sanirim yaa :D Ölçümü bilmiorum ama baya bir büyük yani üstüne nerdeyse Nescafe koyup ic :D o kadar geniş.

Yada tavaya yag koy sonra yumurta kır 5 dk sonra pişmiş halde all :D Ya da ayak isitmak icind cok iyi :D

Bir de arkdaşlar kredi kartina dahada mi indirim yapiolar, sanirim ole gibi degil mi?

Mevsres'in gösterdiği sistem gerçekten çok iyi ve bütün oyunları ultrada oynatır şüphesiz.

Ancak 4100 yerine FX 6100 alınsa daha iyi olur bence ama günümüz oyunlarına FX 4100 yetiyor:)

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı