1400-1700 TL ikinci el telefon önerisi

kaankya

Decapat
Katılım
5 Mayıs 2020
Mesajlar
259
Selam arkadaşlar. Telefonumun iç ekranı çatladığı için yeni bir telefon bakıyorum.

Kullanma şeklim;
Instagram, Twitter bilgisayardan giriyorum Full neredeyse bilgisayarda çalışıyorum. Zaten telefona fazla zaman ayıramıyorum bile WhatsApp'a bile 1-2 aydır bilgisayardan girme bağımlısı oldum diyebilirim telefonda işlerimi yöneteceğim. Sadece mail cart curt (bataryası çok iyi olduğu için motorola E4 Plus kullanıyordum 2 senedir ve özellik aramıyordum) ama almışken güzel bir kamerası ve hızlı bir arayüzü olsun istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.

Aklımdaki telefonlar: Redmi Note 7 / Xiaomi Mi 6 (128 GB modeli 1500E bulunabiliyor) / P20 Lite(ikinci elde 1550'ye garantili tertemiz buldum mahallemde) / iPhone 7 Home tuşu çalışmayan temiz 1600 buldum.

Marka takıntım yok Motorola kullandım gururla ama Nokia, ASUS gibi markaları da telefonda tercih etmek istemiyorum şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Huawei P20 Lite alın bence güzel ve sağlam bir modeldir. IPhone'nun Home tuşu bozuk olmasaydı onu da tercih edebilirdiniz.

Ben de P20 Lite düşündüm hem aynı mahalledeyiz hem 8 ay Türkiye garantisi devam ediyormuş diğerlerinde garanti yok kamerası ve hızlı arayüz yeterli olacak bakalım başka arkadaşlar ne diyecekler iPhone 7 için bütçeyi biraz arttırmaya değer mi dersiniz P20 Lite yerine sizce?
 

Geri
Yukarı