1400-1700 TL Laptop Tavsiyesi

Tamer7

Kilopat
Katılım
16 Temmuz 2014
Mesajlar
1.148
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar okulların kapanması ile birlikte yeni bir dizüstü bilgisayar almaya karar verdim. Bu fiyat aralığında ne önerirsiniz? Casper hariç :)
 
Cihaz güzel fakat başka önerileri olan var mı? Yalnızca bu mu? :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Asus X555LN-XO317H Intel Core i5 4210U 1.7GHz / 2.7GHz 8GB Fiyatı Ben bu modelin bir üstü olan K555LN XO364H'yi aldım. Ben de Furkan Bektaş'ın önerdiğini almayı düşünüyordum. Ancak son günümde fikir değiştirdim. Onu almamın nedenleri :
- Win8.1 Orjinal var.
- Kasa Alüminyum (Belki başkadır ama daha iyi kalite olarak.)
- 1Tb alan var
- HDD'de kronik bir problem yok.
- Pili uzun süre gidiyor. (Diğerinden)
Tabi eksisi de var. Ancak bir tane (Gerçi o da kilit kararlardan birisi.) :
- XO012D'nin Performansı daha iyi. Ancak çok daha fazla güç harcıyor. Bence ben doğru kararı verdim. Umarım size de yardımcı olmuşumdur.

Benim aldığım modelin linktekinden farkı; Linkte 4. benimkinde 5. nesil işlemci var. Linktekinde 750Gb aldığımda ise 1Tb HDD var . Bu arada model henüz elimde değil, Cuma- Cumartesi gibi gelecek büyük ihtimalle. O zamana kadar beklerseniz daha çok bilgi verebilirim :) @Tamer7
 
Son düzenleme:
Casper hariç demişsin ben yinede bir yorum yapmak istedim. :)

Ben bu bilgisayarı 1300 TL' ye aldım. CASPER CN TKI-4210B NOTEBOOK - Teknosa

i5 4210M
8 GB Ram
GT 840M
1 TB

Metal kasa çok güzel. Klavyesi çok rahat. Neyse konuma geliyim. Hayatım da ilk defa Casper marka bilgisayar kullanıyorum. Masaüstü olarak. G3258 işlemcili GTX 750 Tİ Strix ekran kartlı bilgisayarım var. Eski dizüstü bilgisayarımda Lenovo internette dolaşma bilgisayarıydı. Fiyatı çok makul gördüm. Birde herkes Casper sorunlu diyince kullanmak istedim. Nasıl olsa ısınsa oyun bilgisayarım var. İnternette kullanmakta sıkıntı çıkarırsa diğer dizüstü bilgisayarım var dedim. Ve aldım. Hayatımda ilk defa dizüstü bilgisayar ile oyun oynadım. Çok rahat ve çok keyifli. O kadar dediklerine göre Casper dan bu kadar keyif aldıysam. Diğer oyun markalarını düşünemiyorum bile. Neyse Casper aldığım için pişman mıyım ? Hayır. Vallaha yine olsun yine alır durumundayım. 2 Ay oldu bilgisayarı kullanalı oynadığım ayarlar.

GTA 5, CS GO, ETS 2 Multiplayer, Diablo 3, L.A Noire, Mafia 2 bu tarz oyunları Nvida programı ile optimize ederek oynuyorum. GTA 5 te en fazla ısınması şu derecede CPU 76 derece GPU 70-71 derece oyundayken bu derece optimize şekilde de 40-50 FPS arası değer alıyorum oyunda. oyun olmayınca 45 derecede oluyor sıcaklık ve hiç ısınmıyor. Tabii ki bu fiyata çift soğutma filan beklemiyordum. 1300 TL ye benim için bulunmaz bir nimetti. Ve çok şık bir bilgisayar. Çok incede. Sürekli oyun oynuyan biri değilim. Oynadığım zaman GTA 1- 1:30 saat oynuyorum. CS GO da 1 saat filan sıcaklık değerleri öyle. Ben çok memnunum. Bazıları 4 - 5 ay sonra görürsün diyebilir. Şuan çok memnunum yedek bilgisayarlarımda var. Sorun olduğunda konu açarım zaten. Olacağınıda düşünmüyorum. Herkese hayırlı forumlar.
 
Şu an bende Casper kullanıyorum masaüstü olarak. 5-6 senelik bilgisayar ilk yıllar gayet güzel kullanıyorsun fakat sonra berbat hal almaya başlıyor günden güne.. Casper almayacağım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı