1400-1700 Tl Aralığında Laptop Tavsiyesi

ozgur1

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2013
Mesajlar
114
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim fiyat aralığında laptop almak istiyorum. Oyunları medium-high aralığında oynatan, gündelik kullanımda fazla ses ve ısınma yapmayan bir laptop arıyorum. Aklımda Lenovo Z500'ün 740m'li modeli var. Forumlarda laptop'un malzeme kalitesini şikayet etmişler aranızda kullananlar varsa görüşlerinizi almak isterim. Başka laptop tavsiyelerini de bekliyorum. Belirttiğim laptopun linkide budur:VATAN COMPUTER - LENOVO - Z500 NOTEBOOK CORE .
 
Merhaba arkadaşlar, yeni konu açmak istemedim o yüzden bu konudan devam ediyorum. 1 hafta içerisinde Lenovo Z500'ün 740m'li modelini alacağım. Bilgisayarı aldıktan sonra BF4 almayı planlıyorum. BF4'ü 1366x768 çözünürlükte medium-high arası açabilir miyim? Çünkü oyunu aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum. Bu yüzden size bir sorayım dedim. Yeterli bir bütçem olsa oyun laptopu almak isterdim fakat şu durumda mümkün değil. Özellikle aynı laptopu kullanan ve BF4 oynayan arkadaşlar varsa onlardan da yorumlarını duymak isterim. Bu daha iyidir dediğiniz bir laptopta varsa 1800 TL'ye kadar öneri yapabilirsiniz. Şimdiden hepinize teşekürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı