1400 oyun bilgisayarı toplama

Merhaba ben bilgisayar bilgisi çok fazla olmayan birisiyim ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum bü

• Oy kullanmayın

Oy: 1 100,0%
  • Xx

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1
FPS dropların çekirdek sayısıyla bir alakası yok. Para verirsen G4400 yerine G4600 alabilir.
Ben Fifa 17'de ultra seviyesinde 60 fps alıyorum fakat drop'dan oynanmıyor.
Arkadaşımda benzer bir sistem var onun işlemcisi HyperThreading destekliyor yani 4 sanal çekirdek, onda hiç drop olmuyor sıkıntı işlemciden kaynaklı yani.

FPS dropların çekirdek sayısıyla bir alakası yok. Para verirsen G4400 yerine G4600 alabilir.
Evet sadece çekirdek değil ancak G4400 Skylake bir işlemci. Belleğin verimi bile işlemci ile ilgili. Ayrıca G4400 da HyperTherading yok. İşlem gücü yüksek oyunlarda takılmalar olacaktır.
Birde FarCry Primal gibi gazı oyunlar çift çekirdekli işlemcilerde açılamıyor. İ3 veya KabyLake Pentium`larda HyperThreading teknolojisi olduğu için bir sorun yok.

Ayrıca G4600 ile gelen HD630 iGPU ile CS:GO, LoL gibi oyunları yüksek FPS lerde oynayabilir. GTA 5 testleri vs. internette var.

İşlemci alırken sadece kare bir parça almıyoruz onları birbirinden ayıran özellikleri incelemek gerekiyor. Fiyat farkları da bundan kaynaklanıyor.

İngilizcen biraz var ise şunu okumanı tavsiye ederim.
Intel® Hyper-Threading Technology

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu da izle bence. Özellikle Battlefield 1 ve GTA 5 kısmını...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı