1400 TL AMD A10-7870K Sistem Toplama

HalaMadrid

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar çoğunuz bu rehberi bilir ama şu an bunu topladığımızda 1760 tl gibi bir para ortaya çıkıyor. Benim durumum bunu vermeye müsait değil. Bu sistemi 1400 tl civarına nasıl çekebilirim? Ama videodaki gibi oyunlar kasmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim sen bence vatan bilgisayardan toplamışsın bence sinerji ve webdenal sitesine bakmanı tavsiye ederim ben bazı şeylerden kısıp mesela HDD elimde olduğu için almadım SSD de almadım daha sonra ekleyeceğim için ve bellekleri HyperX Beast değil HyperX Savage 8 GB 1600 MHz yaptım 2400 MHz ye çıkartabiliyorum bu sayede ortalama 350 TL gibi bir kar yaptım bunun yerine de ACER K222HQLBD alacağım nasip olursa bence sende bazı şeylerden kısıp ve internet siteleri üzerinde bulunan indirmleri takip ederek fiyatı düşürebilirsin

Haklısın kardeşim dediğin gibi biraz araştırırsa bence daha uygun fiyata bulabilir benim fazla bütçem olmadığı için monitörde lazım olduğu için SSD den kıstım monitöre verdim SSD yi daha sonra ekleyeceğim nasip olursa ama bakalım.

Sağolun arkadaşlar ses onemli olmadiği için CPU Fan almadim onun dişinda her şey ayni sistemi oneririm GTA V i rahat oynuyorum :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı