KTC H25 monitörde beyaz noktalar var

JGKRAL

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Monitör
KTC H25t7
Arkadaşlar geçenlerde KTC H25 modelini aldım. Geldiği gün ghost testi ve ölü piksel testlerini yaptım fakat temizdi bir olay hariç siyah ekranda monitörün çoğu yerinde beyaz noktalar vardı ve iade için N11'den kargo ile şutladım. Satıcının söylediğine göre teknik servis üründe bir sorun tespit edememiş ve ürünü tekrar bana yollayacakmış :D. Diyorum ya fotoğrafta bayağı gözle görünecek kadar büyük kusur N11 müşteri temsilcisi ne ses çıkarıyor ne soluk. Ayrıca satıcıda iadeyi reddedeceğini ürün açıldığı için tekrar satılmaya uygun olmadığından bahsediyor. Sorularım birinci olarak bu resimdeki ne? İkinci olarak ne yapacağım kafam zonkluyor vallahi deliriyorum.

Dostlar acil akıl fikir verin o kadar uzattı ki konuyu satıcı yani ne yapacağımı biliyordum ama artık kafam çok karışık.
Başta dedim 7 gün içinde iade ettim zaten sorun olmaz para iadesi yapılır monitör bu hani hem kusurlu ürün hem de kulaklık değil kulağıma takıp terletmedim deforme olmadı vs benden kaynaklanan bir sorunda yok iade alması gerekiyor diye düşündüm ama adam teknik servisin raporunun oldugun söyleyince nasıl olabilir dedim kendimi tokatlayasım geldi.

Dosya Ekleri

• XD.jpg
    XD.jpg
    114,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 22222.jpg
    22222.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar THH mahkeme kararını açıklamış bu ayın başında yeni gördüm bu ayın sonuna kadar paramın iade edilmesine karar verilmiş satıcı ne itiraz etmiş ne savunma yapmış anlamadım 1 haftaya durumu güncellerim tekrar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı