1400 TL Android Telefon Tavsiyesi

Şöyle neden belirtmeden telefon ismi söyleyen arkadaşlar ne kendinizi yorun ne bizi. Laf kalabalığı yapmayın.
1500 TL'ye telefon önerisi | Technopat Sosyal
Xperia Z2 vs Zenfone 2 ya da sizin önereceğiniz bir cihaz | Sayfa 4 | Technopat Sosyal
LG G3 vs Asus Zenfone 2 vs Sony Xperia Z2? | Technopat Sosyal
Z2 önerebılırım. 100Tl ekstra bütçe ile. Bu konulardaki Z2 hakkında uzun değerlendirmeler var. Tekrar yazmayalım. Bu konuları incele. Ve de sadece telefon ismi söyleyen ve daha iyi bir cihazdır diyen arkadaşları dikkate bile alma.

Şöyle neden belirtmeden telefon ismi söyleyen arkadaşlar ne kendinizi yorun ne bizi. Laf kalabalığı yapmayın.
1500 TL'ye telefon önerisi | Technopat Sosyal
Xperia Z2 vs Zenfone 2 ya da sizin önereceğiniz bir cihaz | Sayfa 4 | Technopat Sosyal
LG G3 vs Asus Zenfone 2 vs Sony Xperia Z2? | Technopat Sosyal
Z2 önerebılırım. 100Tl ekstra bütçe ile. Bu konulardaki Z2 hakkında uzun değerlendirmeler var. Tekrar yazmayalım. Bu konuları incele. Ve de sadece telefon ismi söyleyen ve daha iyi bir cihazdır diyen arkadaşları dikkate bile alma.
Daha önce bu konuları ve daha fazlasını forumda okudum yinede teşekkür ederim ☺

Arkadaşlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Gidip önerdiğimiz telefonları bir gün içinde inceledim elime aldım ama başta dedigim gibi 1 hafta beklemekte karar verdim. Şuan bütçem 1800-1900 tl arasına çıkarttım. Yarın 1 25 günlük bir s6 yi incelemeye gideceğim hoşuma giderse onu alacağım. Yada aklımda vibe z2 pro ve ya g4 var. S6'nin garantisi genpa sizce bir sorun çıkartır mı? Simdiden tüm uğraşlarına için teşekkür ederim. ☺

Arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim. Galaxy s6 almakta karar kıldım bugün ve bugün aldım çok memnunum sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı