1400 TL civarında uygun bilgisayar

• Konuyu başlatan serifcan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 842
S

serifcan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi bütçeli orta seviyede oyuncu bilgisayarı istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran kartım, SSD ve Power Supply önceden almıştım onlar hazır. Açıkçası sizden tek istediğim biraz bana İşlemcide yardım etmenizdir...

Ekran kartı : Asus HD7790
SSD : Kingston 120 GB V300
Power Supply : Xıgmatek 80Plus 500W Güç Kaynağı

Buraya kadar hazır tek gerekli olan 3 parça donanım kalmıştır. RAM ve Ana kart aklımda var daha uygunu varsa sizde önerebilirsiniz.

Ana kart : MSI 970A-G46
RAM : Corsaır 4GB Vengeance
Aklımdaki İşlemci AMD FX 6300 sizce bu sisteme bu işlemci nasıl olabilir ? Ekranım 1440x900 çözünürlüğünde, bana akıcı bir şekilde oyun oynayacağım bilgisayar gerekiyor çok az bütçeyi zorlayarak farklı bir İşlemcide alabilirim sizce önerileriniz nedir ?

Konuyla alakası yok ama playstation 4 düşündün mü 1500TL olan bundle paketler var. Plus üyelik sayesinde ücretsiz gelecek olan uygulama ve oyunlar olacak. Biraz parani biriktirip istediğin oyunuda alabilirsin. 1400 lira gibi bir paraya günümüzdeki oyunlari oynayabilecek sağlıklı bir bilgisayar olmaz sen alsanda yani. Dediğim gibi yine senin kararındir. Konsol op.
maxresdefault.jpg

Konuyla alakası yok ama playstation 4 düşündün mü 1500TL olan bundle paketler var. Plus üyelik sayesinde ücretsiz gelecek olan uygulama ve oyunlar olacak. Biraz parani biriktirip istediğin oyunuda alabilirsin. 1400 lira gibi bir paraya günümüzdeki oyunlari oynayabilecek sağlıklı bir bilgisayar olmaz sen alsanda yani. Dediğim gibi yine senin kararındir. Konsol op. Eki Görüntüle 32686
Kardeşim sen çok yanlış gelmişsin :D bilgisayar sadece oyun için kullanılmaz dışarıya açılan bilgilerde vardır çok oyun manyağı bir insan değilim playstation oynamış bir insan bile değilim birazda saçma geliyor zaten ben sadece hem elimin altında bilgi programlama vs gibi şeylerde hemde rahat oyun oynayacağım bir donanım istiyorum ve emin ol 1500 tl bütçe ile 6 parça donanım alsan günümüz oyunlarını orta seviyede rahatça oynayabilirsin. Teşekkürler yinede öneri için

O ekran kartı için ve genel olarak oyunlar için bence FX6300 yeterlidir. Ama tavsiyem anakartı bununla değiştirmeniz. MSI 970A GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Böylece tam bir oyun bilgisayarı olur.
Stoklarda olmayan bir ürünü seçmişsin :D ama görüntüsü çok hoşuma gitti acaba performansı görüntülü gibi muhteşem olur mu bilemem dediğin ana kartı biraz daha araştırıp aklıma yatarsa alabilirim. Tam özelliğini gösteren site var mı acaba ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı