1400 TL i3 7100 sistem toplama

@Hendings Ryzen 3 serisinde dahili gpu olmayacak diye biliyorum o bir sorun olabilir. @Silinen üye neden i3 7100 yerine G4560 kullandık.Sonuç olarak diğer anakart ram vs. İ3 ilede toplanabilirdi. Bilmediğim bir artısı mı var? Muhtemelen G4560 ın fiyat performans olarak yukarıda olduğunu söyleyeceksiniz haklısınızda ancak hd630 ve hd610 arasında ciddi bi fark var mıdır ekran kartı alana kadar beni idare eder mi? Ayrıca anakart geliştirmeye açık mı daha sonra işlemci felan değiştirecek olsam destekler mi nasıl anlarım? Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Görüntü vermesi için 2. el ekran kartlarına bakabilirsiniz. G4560 ile kıyaslarsak 4 çekirdekli olması, Soket ömrünün 2020ye kadar devam edecek olması, Çok çekirdekli performansı daha iyi ve oyunlar artık çoklu çekirdeğe geçiyor. Ayrıca G4560 bir f/p ürünüydü. İntel bunun üretimini kısıtlayana kadar. O fiyata G4560 almak saçma geliyor R3 1200 540Tl biraz bütçeyi aşıyor. Ama eğer bütçesini arttırabiliyorsa bence değer.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı