İndirime girmiş mediamarkta 1300'e düşmüş.Samsung LC24RG50FQMXUF
![]()
Dell S2421HGF 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Dell S2421HGF 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
2K IPS panel monitoruyle ayni seri sanmistimO bütçeye TN panel alınmaz.
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Siz neden sevmiyorsunuz bu bütçede taş gibi monitör .Samsung LC24 adlı modeli
Samsung LC24 adlı modeli ben de sevmem fakat tavsiye etmeme sebebiniz nedir? Sadece meraktan soruyorum.
Bu arada benim de önerim bu:
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Geçen hafta Amazon'dan aldım ve ekran çalışmadı, ayrıca ölü piksel ve ghosting sorunları da çokça yaşanıyormuş. İade ettim ve tekrar sipariş etmeyi düşünmüyorum.Siz neden sevmiyorsunuz bu bütçede taş gibi monitör .
4 ms olmasına rağmen ghosting yaşatabilen overrated monitör.Siz neden sevmiyorsunuz bu bütçede taş gibi monitör .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.