1400 TL Oyun Bilgisayarı Toplama

Ya arkadaşlar bana aslında League Of Legends ve CSGO oynatsın een yüksekte hiç kasmadan böyle arka planda internet falanda açık olucak v.b. şeyler hiç kasmadan oynatsın yeterli. Sağlam olucak yalnız bozulma falan uğraşamam :D

Dostum, 1550 TL tuttu küçük bir şekilde aştım bütçeyi ama bu fiyata en kaliteli bir pc bu olabilir diye düşünüyorum. Ufak bir araştırma yaparak bu sistemi topladım vatandan ama diğer sitelerden toplayarak 1500 TL'ye kadar çekebilirsin yada daha aşağısına inebilir bütçe. Lol'ü rahat açarsın ''En Yüksek'' ayarlarda CS:GO'da da keza aynı ama H1Z1 ve diğer oyunlarda ''En Yüksek'' olmaz :) Ama bu topladığım sistem sana hayli yetecektir.

Dosya Ekleri

• 750 ti.png
    750 ti.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 310
Dolar dusunce bu fiyat da duser hocam yani bu sistemi ben aliyim bak son kararin demi cs lol hic kasmaz en yuksekte bile yayin acsam bile tf ler falan :D ?

Aynen oyle yapicam harici ekran karti sart dedigin gibi lol cs go ultrada hic kasmasin bu arkadas oyle dedi bakicaz artik bu sistem boylemi degil mi :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı