Dostum, 1550 TL tuttu küçük bir şekilde aştım bütçeyi ama bu fiyata en kaliteli bir pc bu olabilir diye düşünüyorum. Ufak bir araştırma yaparak bu sistemi topladım vatandan ama diğer sitelerden toplayarak 1500 TL'ye kadar çekebilirsin yada daha aşağısına inebilir bütçe. Lol'ü rahat açarsın ''En Yüksek'' ayarlarda CS:GO'da da keza aynı ama H1Z1 ve diğer oyunlarda ''En Yüksek'' olmaz Ama bu topladığım sistem sana hayli yetecektir.
CS:GO ve LOL'de En Yüksek'te oynatır seni rahat zaten ekran kartının performansına bakarsan videolar aracılığıyla orada görürsün 750Ti'ın gücünü. Arka planda müzik vb. şeyler seni yavaşlatmaz ama video çekme veya yayın yapma işlemleri seni bir nebze yavaşlatabilir 100 fps alacağın yerde 60-70 fps alırsın çok çok Sistemi gönül rahatlığıyla alabilirsin kasa ve psu'da değişiklik yapabilirsin zevkine göre
Dostum RAM'ları 1333 mHz koymuşum. Kusura bakma yanlış seçmişim onu 1600 mHz yine 8 GB bir ramla değiştir. fiyat farkı olmaz denecek kadar az olur.
Dostum bence kasa ve PSU'yu çok dandik seçmişssin büyük ihtimal senesini doldurmadan arıza verecektir. Bence SSD sonradan alınılmalı 5-6 ay sonrada alabilirsin. R7 370 750 Tİ den daha performanslı bir kart.
Ya vatan goz onunde topluyor ve kalite diyorlar ama sinerji vb ne biliyim guvenilir gelmiyor hem goz onunde topluyorlarmi oda var ve ne kadar bir fiyat farki olur ki
vatan benim bilgisayarımı göz önünde toplamadı ben görmedim ve kötü topladı.çok fazla bileşene de sahip değil ssd felan yok yani ona rağmen kötü topladı.
Hayır sinerjinin montajınıda tavsiye etmiyorlar.Öyle yada böyle heryer çalışacak vaziyette toplar o konuda rahat ol.Ama vidaları tam sıkmaz özen göstermez .Bu tarz şeyler olur demiyorum OLABİLİR diyorum.Em iyisi farklı ucuz yerlerden toplayıp kendiniz montajlamınızdır ben bidahikine öyle yapcacağım.Hiç bilginiz yoksa bile youtube de gerek technopat olsa gerek başkaları olsun yüz tane video vardır izleye izleye ve kitapçıkları okuyarak 1 gününüzü alsa bile kendiniz yapabilirsiniz.