İşlemci yanında stok fan geliyor. Hız aşırtma yapmanı tavsiye etmem stok soğutucuyla. O ekran kartının 4 GB'lık versiyonu gereksizdir, o ekran kartı 2 GB'dan fazla veriyi işleyemez zaten.
İşlemci yanında stok fan geliyor. Hız aşırtma yapmanı tavsiye etmem stok soğutucuyla. O ekran kartının 4 GB'lık versiyonu gereksizdir, o ekran kartı 2 GB'dan fazla veriyi işleyemez zaten.
O zaman resimdeki sistemi aynen sipariş ediyorum. Peki sizce montaj yaptırayım mı? Sitenin montajı hakkında bir bilgim yok adı Sinerji. Yoksa montajı kendim mi yapayım? Daha önce hiç yapmadım ama video falan izledim.
Sinerji montajı iyidir, montajlattırabilirsiniz. O RAM'in CL9 olan kırmızı modelini almak daha mantıklı olacaktır. Sistem uyumlu, sipariş edebilirsiniz.
Sinerji montajı iyidir, montajlattırabilirsiniz. O RAM'in CL9 olan kırmızı modelini almak daha mantıklı olacaktır. Sistem uyumlu, sipariş edebilirsiniz.
Bilgisayarı bu hafta toplayacağım ama sınavlarım ve kurtarma sınavlarım (evet kaldığım dersler var) gereği en erken yaz tatili yapabilirim. Şu an biraz inekliyorum