1400 TL Telefon Tavsiyesi

Bora Özdüzgün

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2015
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar. Agustos ayinda bir telefon alacagim ve su anda Xperia M5 uzerinde duruyorum. Ithalatci garanti urun almak istemiyorum cunku guvenilir oldugunu dusunmuyorum. Onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim.
 
Xperia M5 almanızı önermem. Cihazda hem yazılımsal hemde donanımsal olarak birçok sorun mevcut. Telefondan beklentileriniz nelerdir?
 
@LTNeron 'a katılıyorum. M5 kağıt üstünde o fiyata efsane bir cihaz, fakat malesefki hem kronik sorunları hem yazılımın oturmaması, cihazın alınabilitesini düşürüyor.
Ben teknoloji konusunda şanslıyımdır, bana sorunlu telefon gelmez, yazılımınıda düzeltir sony diyorsan tercih et, ama aksi durumda memnun kalmayacaksın telefondan malesefki.

920TL'e GM 5 Plus'ı tercih edebilirsin.

1200-1300 arasında Sony Xperia XA tercih edebilirsin ( fiyatını hak etmiyor ama, sony nin telefonu yok başka bu segmentte)

Telefon alma konusunda acelen yok ise, Zenfone 3 eylül ekim gibi gelecek Türkiyeye, gayette F\P olacak gibi duruyor.
 
Ben M5 kullanıyorum, ısınma ve sarjın dayanmaması gibi sorunları var. Ben taşınabilir sarj cihazı kullanıyorum, sarj pek sorun olmuyor. Isındığında da suyun altına sokuyorum. :D
 
Bende diyorum Sony yazılımı bile bile kötü yapmaz, demek herşey telefonun su geçirmezliğini denemeye zorlamak içinmiş :))
 
Xperia M5 almanızı önermem. Cihazda hem yazılımsal hemde donanımsal olarak birçok sorun mevcut. Telefondan beklentileriniz nelerdir?
Telefondan beklentilerim guncelleme destegi olmasi, sarjinin normal kullanimda 1 gunu rahat cikartmasi ve en onemlisi performansli olmasi.

Tekrardan dusundum de Hepsiburada'da ki LG G4'un son yorumlari alanlarin herhangi bir problemle karsilasmadigini gosteriyor. Bilen arkadas varsa Dual Sim le normali arasindaki fark nedir? (1219 liralik olan urun)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı