1400 TL'ye 1080p video kaydı yapabilen SLR

Matrax

Hectopat
Katılım
5 Aralık 2012
Mesajlar
590
Yer
Ankara/Fatih
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
1400 TL bütçem var, alabileceğim en iyi 1080p video kaydı yapabilen SLR fotoğraf makinesi hangisidir ? Genellikle fotoğraf çekmek amacıyla kullanacağım. Teşekkürler...
 
Özellik olarak daha üstün bulabilir miyim? Mesela Nikonun d5100 daha iyi sanırsam ama daha değişik ve özellikleri üstün bir makine arıyorum ve fiyatı uygun olması önemli tabi ki de.
 
Sony A58'in altına imzamı atarım çok az miktar daha üstüne ekliyebilirsen ilerde hiç bir sıkıntı çekmessin. İnternetten özelliklerini incelersen anlarsın. Canon 600D 2011'in fotoğraf makinası tamam o zamanın en iyisi oydu ama şimdi 2013'ün en iyi fotoğraf makinası A58 diye biliriz.Otomatik odaklama'yı makina kendi body'si üzerinden odaklıyor lens üzerinden değil.Video'lardada aynı şekilde bu en büyük + avantaj canon'da body alacaksın yanında ıs olmayan lens verecekler yani odaklamayan lens verecekler bir süre sonra ondan aşırı sıkılacaksın zevk almayacaksın üzerine 500 + 600 lira ekleyeceksin gidip lens alacaksın o parada ayrı bir gider olacak sana. Saniyede 10 kare fotoğraf çekiyor diye biliyorum.Hareketli ekrana sahip.3D özelliğide var daha sayamadığım bir çok özelliği içinde barındırıyor.Konica Minolta gibi köklü bir şirketin canon'dan ve nikon'dan daha ön geçmişi bulunan şirket olduğunu unutmayalım yani markaya aldanıp fazla para vermeye gerek yok kaçırma derim.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı