1400 TL'ye 2. el PC alacağım

Bütçem de linkte görüldüğü gibi 1.300-1.400 TL arası 2. el temiz garantili bir oyun f/p ürünü arıyorum. Göksel'in dediğini değerlendirerek düşünüyorum ki 2. sini almak daha mantıklı ki zaten en geç 2,5-3 sene sonra yeni sistem toplayacağım. Beni 2,5-3 sene sorunsuzca götürebilecek, oyunlarda iyi performans sunabilecek bir bilgisayar arıyorum. Yardımlar için teşekkürler. :) Görüşlerinizi almaya devam edeyim :) 2,5-3 sene günümüz ve gelecek oyunları ultra-high-medium arasında yüksek Fps'de beni götürebilir mi bu 2. sıradaki Pc?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
2.el alıyorum çünkü sıfır toplarsam hem biraz daha fazlaya patlayacak, hemde bir kaç sorunum var zaten şu anda. Görünen ürünler temiz gibi görünüyorlar 2. sıradaki beni cezbetti ki garantisi devam ediyor. Gidip deneyeceğim zaten :) Sadece performanslı olan hangisi diye sordum 1 mi, 2 mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İki üründe birbirine çok yakın. 2. seçenekteki işlemci 4. nesil. Ekrankartları arasında çok fark yok. Eğer ileride ekrankartını değiştirmek isterseniz 2. seçenekteki işlemci her türlü işinizi görücektir. Ayrıca i5 4430 aynı anda 3 monitöre görüntü veren HD graphics 6400 ile donatılan işlemcidir ve 84 watt güç çeker. İkinci el ürün tavsiye etmesemde 2. linkdekini alman daha mantıklı olur.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı