1400 TL'ye EasySMX X15 alınır mı?

Ben de Temudan yeni aldım, RB LB tuşları haricinde gayet güzel kol tam fiyat performans. LB RB tuşlar basılı olsa da ufak bir basınç kaybında devreden çıkıp devreye giriyor ( yani sürekli belli bir basınçta basmak gerekiyor sadece o tık şeklinde basılı olması yeterli değil), bendeki kolla da alakalı olabilir ama yabancı forumda benzer durumdan muzdarip kullanıcılar olduğunu gördüm. Kardeşime denettim sen söylemesen farketmezdim dedi. Şuan elim alıştı ben de farketmiyorum ama aklınızda olsun diye belirtmek istedim bu durum tölere edilmicek seviyede olursa iade yolu açık, Temu iade edebilirsiniz dedi. Bende indirimle aldım, tekrar alırdım.

1.131,75 TL gümrüğe takılmıyor mu yeni yasaya göre ? Bende almayı düşündüm ama gümrükten geçmez diye vazgeçtim
Ürünün indirimsiz, vergisiz fiyatı 943,13 TL idi, bu da gümrüğe takılmıyor. Önemli olan ürünün veya ürünlerin indirimsiz ve vergisiz fiyatı. Kargo dahil 30 Euro'nun altında olmak zorunda. Kargo ücretsiz ise devlet kargo bedelini 3 Euro kabul ediyor ve maximum 27 Euro'luk bir alışveriş yapabiliyorsunuz. Ben kupon ile 565,87 TL'ye ürünü aldım, 565,88 TL'de vergi ödedim 1.131,75 TL'ye geldi. Gümrükten geçeceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı