1400 TL'ye fare önerisi

alpp400

Centipat
Daha fazla  
Merhaba 1000-1400 bandında, rekabetçi oyun oynarken hızlı tepki verebilmemi sağlıyacak, sensörü kaliteli Hz yüksek bir mouse önerir misiniz?

Bu bütçeye yeni, kablosuz ve kaliteli sensöre sahip fareler varken fosil ürünler önermek mantıklı değil.

Hocam şimdi bende ATK Dragonfly A9'a baktım benim bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok o yüzden USB'li olmasını tercih edeceğim ama anlamadım USB'de var mı bu farede bir bakar mısın?

Hocam şimdi bende ATK Dragonfly A9'a baktım benim bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok o yüzden USB'li olmasını tercih edeceğim ama anlamadım USB'de var mı bu farede bir bakar mısın?
Bluetootha gerek yok hocam

Dongle ile geliyor.

A9 veya R1 se+ alabilirsiniz Ben R1 se+ kullanıyorum iyi normal bi mouse göre çok hafif geldi bana sarjı iyi gidiyor ama tutuş şekli önemli olduğundan claw isee r1 se+ palm ise a9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…