Merhaba 1000-1400 bandında, rekabetçi oyun oynarken hızlı tepki verebilmemi sağlıyacak, sensörü kaliteli Hz yüksek bir mouse önerir misiniz?
Bu bütçeye yeni, kablosuz ve kaliteli sensöre sahip fareler varken fosil ürünler önermek mantıklı değil.
Bu bütçeye yeni, kablosuz ve kaliteli sensöre sahip fareler varken fosil ürünler önermek mantıklı değil.
Bluetootha gerek yok hocamHocam şimdi bende ATK Dragonfly A9'a baktım benim bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok o yüzden USB'li olmasını tercih edeceğim ama anlamadım USB'de var mı bu farede bir bakar mısın?
Dongle ile geliyor.Hocam şimdi bende ATK Dragonfly A9'a baktım benim bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok o yüzden USB'li olmasını tercih edeceğim ama anlamadım USB'de var mı bu farede bir bakar mısın?
A9 donkle yani USBlimi geliyorA9 veya R1 se+ alabilirsiniz Ben R1 se+ kullanıyorum iyi normal bi mouse göre çok hafif geldi bana sarjı iyi gidiyor ama tutuş şekli önemli olduğundan claw isee r1 se+ palm ise a9
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.