1400 TL'ye koltuk önerisi

Makaleler
5
Kendime bir koltuk almak istiyorum. Butcem 1400 TL ve butcem artmayacak. Boyum 1.84, kilom 70. Yasim 15 oldugu icin boyum uzayacak, dolayisiyla 190 boy icin oneri yaparsaniz daha saglikli olur. Istedigim seyler;
  • Bel ve boyun agrisi yaratmamasi.
  • Tum gun uzerinde calisacagim icin terletmemesi ve konforlu olmasi.
  • Yatay pozisyona gecebilmesi.
Hawk'in koltuklari guzel gozukuyor, bana onerir misiniz? Bir de V2, V4 gibi farkli modeller var. Tasarim harici bir farki var mi, varsa nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Samotne Ciasteczka ben bilmiyorum ama etiketlediğim hocam biliyordu diye hatırlıyorum.
Hocam, o forumu birakti diye biliyorum.

1617014163929.png

Bildiğim kadarıyla 1.90 için olanlar çok daha yüksek bütçelerde başlıyor ama düşünürseniz alternatifler bunlar:

Bildiğim kadarıyla 1.90 için olanlar çok daha yüksek bütçelerde başlıyor ama düşünürseniz alternatifler bunlar:
Cok daha yuksek butceler dediginiz ne kadar hocam?

Bu arada, boyun agrisi yapacak kadar kisa olmadigi surece yeterli.

Son olarak, attiginiz iki model arasinda sadece tasarim farki mi var?

Hocam boyunuzu yanlış okumuşum affedin, 15'i gördükten sonra beynim 1.84'ü tam kabullenemiyor galiba. Basketbolcu olabilirsiniz :)
Estagfurullah, sorun degil.

Iyi basketbol oynamiyorum. 8. sinifta futbol kariyerimi sonlandirdim, tekrar profesyonel bir sekilde herhangi bir spora baslamayacagim.

Cok daha yuksek butceler dediginiz ne kadar hocam?
O konu hakkında pek bir fikrim yok ama 1400TL de 1.90 için kaliteli koltuk bulmanız zor.
Son olarak, attiginiz iki model arasinda sadece tasarim farki mi var?
Birisi kumaş, birisi deri kendinize uygun olanı alırsınız diye ikisini de attım 👍

Ekleme olarak: Daha detaylı bilgiyi attığım sitenin altında bulabilirsiniz gerekli bilgiler verilmiş.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı