SteelSeries Prime modeli dışı boş. XM1r ya da Pulsefire Haste alın claw tutuyorsanız.Aerox 3 ya da Rival 650 düşünüyorum ama Rival 650'ye ağır denmiş bayağ. I ikinci elde bu fiyatlara bulabileceğim fareler nelerdir? Önerdiğiniz.
Müthiş mouse bu arada. 3370 sensör ve GM 8.0 var. Kablosu da paracord. Bu fiyata bulabileceklerinizin en iyisi.![]()
Endgame Gear XM1r Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM1r Optik Oyuncu Mouse XM1r, XM1 Oyun Faresinin yenilenmesidir. Ek iki sürümde mevcut, güncellenmiş bir PixArt PAW3370 optik sensöre ve özel olarak sıralanmış Kailh GM 8.0 anahtarlarına sahiptir. Ayrıca, hibrit bir paten tasarımına ve Almanya'da geliştirilen tüm yeni aygıt...shop.connectgame.com.tr
Görünüşünde hiç ele oturur gibi durmuyo bilemedim nasıldırİkinci el XM2we zorlayın pişman olmazsınız.
Kullanıyorum ben. Claw tutuyorsanız zaten en iyilerden. Fingertip'e de uygun.Görünüşünde hiç ele oturur gibi durmuyo bilemedim nasıldır
Görünüşünde hiç ele oturur gibi durmuyor bilemedim nasıldır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.