Deathvadder v2 bütçe artarsa eğer artmazsa Basilisk v3Aerox 3 ya da Rival 650 düşünüyorum ama Rival 650'ye ağır denmiş bayağ. I ikinci elde bu fiyatlara bulabileceğim fareler nelerdir? Önerdiğiniz.
Deathvadder v2 bütçe artarsa eğer artmazsa Basilisk v3Aerox 3 ya da Rival 650 düşünüyorum ama Rival 650'ye ağır denmiş bayağ. I ikinci elde bu fiyatlara bulabileceğim fareler nelerdir? Önerdiğiniz.
Aerox 3 wireless / xm1r / deathvadder v2 hyperspeed arasında kaldım xm1r kablolu olduğu için onu tercih edeceğimi sanmam finger grip sanırım tutuşum yani mause u kavramayı seviyorum tutup rahatça kalkması lazım mause un elimdeDeathvadder v2 bütçe artarsa eğer artmazsa Basilisk v3
Deathvadder v2.
Aerox almayın. DeathAdder V2 HyperSpeed zaten güzel bir mouse değil. İkinci el XM2we bakın. XM1r düşünürseniz de en iyi wired mouselardan biri olduğunu söyleyeyim.Aerox 3 wireless / xm1r / deathvadder v2 hyperspeed arasında kaldım xm1r kablolu olduğu için onu tercih edeceğimi sanmam finger grip sanırım tutuşum yani mause u kavramayı seviyorum tutup rahatça kalkması lazım mause un elimde
Şu an kafama xm2we yattı cidden güzel duruyor ayrıca kablosuz ikinci elde 1600 tl civarlarında var alıcam sanırım sağolAerox almayın. DeathAdder V2 HyperSpeed zaten güzel bir mouse değil. İkinci el XM2we bakın. XM1r düşünürseniz de en iyi wired mouselardan biri olduğunu söyleyeyim.
Orochi V2 de iyi seçenek bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.