1400 TL'ye Nvidia Ekran Kartı Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Mr.Wolf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 42
  • Görüntüleme 3.782
GTX 970'i sizce Asus markamı yoksa MSI markamı almalıyım ?
Size tavsiyem bir problem olmasına karşın Asus almayın, Asus'u severim şu anki ekran kartımda Asus ROG GTX 970 OC edition ama coil whine var, Asus Türkiye ekran kartı teknik servisi bence berbat, GTX 750 Ti kullanıyordum kartı aldığımda HDMI çıkışını kullanamamıştım çünkü monitör de HDMI girişi yoktu 3 defa gitti 450 TL'lik kartı iade işlemi Asus merkezde onaylanana kadar çok uğraştım, onaylanması ise Vatan bilgisayar Topkapı mağazasında GameIN oyunla ilgili herşey etkinliğinde Sayın Zülfü Topçu'bey ile görüştük onun sayesinde para iadesi kararı çıktı, tabi yine siz bilirsiniz belki bana öyle denk geldi, Asus'ta problem olmaz ise çok iyi olursa teknik servis de bir şey yapmazsa çok uğraşırsınız, yani şu anki kartı götüreceğim korkuyorum verdiğimden daha kötü bir durumda alırsam diye cesaret edemedim. Tabi illa herkes aynı problemi yaşayacak diye bir durum yok o ayrı bir durum. :)

MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı ekran kartı sistemimle uyumlumudur ? (Anakartım ve işlemcim ile uyumlumudur?)(güç kaynağını 700w ile değitireceğim)
Yalnız kusuruma bakmayın ben kartın GTX 750 Ti'nin problemini yazmayı unutmuşum :D,
kartın HDMI çıkışında oksitlenme varmış o yüzden gidip gelmişti. :)

Güç kaynağı olarak 500-550 W birşey alacağım. 4 Adet ürün var. Hangisini tercih etmeliyim ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    56,8 KB · Görüntüleme: 210
Tamam. Ekran kartı ve güç kaynağını kararlaştırdım toplamda 1700 TL ediyor fakat bilgisayarımın daha da güçlenmesi için bir de RAM satın almayı düşünüyorum. 300 TL altındaki önerilerinizi bekliyorum

Ekran kartı ve güç kaynağını al şimdi. Sonra da anakart, işlemci ve ramleri değiştir.

Güç kaynağı olarak Akasa markasınıda tercih edebilirsin ve almışken 550w yerine 600 650w al daha serin çalışsın ileriye de dönük olsun. Aynı zamanda Nvidia olmak zorunda değilse 480'i beklemeni şiddetle tavisye ederim GTX980 performansı alırsın 1000tl gibi fiyatlı karttan.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı