1400 TL'ye Nvidia Ekran Kartı Tavsiyesi

Arkadaşın dediği gibi eğer vaktin varsa bu ay sonunu bekle RX480 kendini göstersin. AMD'nin tanıtımına göre GTX970'den daha performanslı olacağı kesin ve daha ucuz bi kart.

Bence artık 970 in devri yavaş yavaş bitiyor. Bence RX 480 kartını beklemenizi tavsiye ediyorum. Yada illa şimdi alıcam diyorsanız GTX 970 den daha performanslı o paraya R9 390X alabilirsiniz.

RX 480 kartı iyi gibi görünüyor gtx 970 den daha üstün deniliyor fakat ben herzaman Nvidia cı oldum. AMD nin kartını almak istemedim. Eğer ben bu kartı alırsam karşılaşacağım sorunlar neler olacak ? (RX480 den bahsediyorum). Tek fanı var, ses yada ısınma sorunu olurmu performansı nasıl olur ? Birisi lütfen açıklasın

Mesela Arma 3, BattleField 4 gibi oyunları Ultra ayarlarda hangi fps ile oynarım ?

Arkadaşlar AMD' ye karşı bir önyargınız olmasın. Adamlar sadece daha ucuz parayla daha çok performansı hedefliyorlar. RX 480 de böyle bir kart. 200-250 $ diye biliyorum. Türkiye'de ne olacağını bilmiyorum. Ancak 1000 TL altı olacağı kesin. Ayrıca performansı 970-980 arasında olacak. 1400 lira 970'e vermektense 200 dolara 970 performansını yakalayan hatta geçen bir kart almak daha mantıklı. Soğutma,ses vb. konuları da kart piyasaya çıkınca öğreneceğiz. Ama o konularda da sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Senin gördüğün ilk AMD tarafından üretilen örnek sürüm. Markalar (Sapphire, Asus, Msi gibi) bu kartı alıyor üzerine kendi soğutucusunu ekleyip sunuyor. Şu an markalar üretime geçmediğinden örnek sürüm var elimizde. Nvidia buna Founders Edition deyip satışa sunuyor hatta Ben de Nvidia tarafındayım ama 480 varken gidip 1070, 1080 dışında kart almak akıl karı değil. Hatta Amd diyor ki 2 tane 480 crossfire yap hem ucuza gelsin hem 1080den performasnlı olsun. Adamlar iddialı

Pardon üretime geçmediğinden dediğim için şu an kartlar yolda geliyorlar. 29'unda satışta olacaklar. Bekleyip göreceğiz

Hiçbir ekran kartını alma, sadece MSI GTX 1070 satın al ve 5 sene güzel güzel kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…