1400 TL'ye RX 580 8 GB alınır mı?

Ben umutluyum ya mağazalarin yeri belli olduğu için riske girmek istemezler. Bu arada konu dışı olacak ama bu iş çok kafama yattı benim. Adam 15 dakika FurMark testi yaparak 200 TL kazandı😂

Kart elime ulaştı. İddia edildiği gibi açılmamış, vidaları büyüteçle kontrol ettim ve garanti etiketleri üzerinde. Boşta 45 derece, yükte 68 derece. Şu anlık bir sorun gözükmüyor bakalım oyunlarda ne olacak.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-15-15-45-28-244_com.whatsapp-edit.jpg
    Screenshot_2023-06-15-15-45-28-244_com.whatsapp-edit.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Ben umutluyum ya mağazalarin yeri belli olduğu için riske girmek istemezler. Bu arada konu dışı olacak ama bu iş çok kafama yattı benim. Adam 15 dakika FurMark testi yaparak 200 TL kazandı😂

Kart elime ulaştı. İddia edildiği gibi açılmamış, vidaları büyüteçle kontrol ettim ve garanti etiketleri üzerinde. Boşta 45 derece, yükte 68 derece. Şu anlık bir sorun gözükmüyor bakalım oyunlarda ne olacak.

Hocam kart geldimi acaba test etinizmi bir sorun var mı?

Hocam kart geldimi acaba test etinizmi bir sorun var mı?
Sıcaklıkları çalışmaları falan normal ama mining yapan arkadaş oyun BIOS'unun üzerine Stok BIOS yazmış. 1366 MHz'de çalışmıyor kart. Sabahtan beri Performance BIOS yazmaya çalışıyorum karta, 1366 MHz'de kullanmak için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı