Abi ben bu sistemi topladım. Kasayı sorarsanız benim yanımda şu an. O sadece bu malzemeleri alacagım. Bu sistem uyumlu mu ? Overclock ile acacagım işlemciyi Acaba GTA 5'i highte açar mı ?
Bir de ısınma sorunu olur mu ? 4.0 GHz'de calıstırıcagım patlama falan olur mu ?
"O sadece bu malzemeleri alacagım" - Anlamsız bir cümle olmuş.
"Bu sistem uyumlu mu ?" - Noktalama işaretinden önce boşluk bırakmışın.
"Overclock ile acacagım işlemciyi" - Hem Türkçe karakter kullanılmamış hem de cümleyi nokta ile bitirmemişin."
"Acaba GTA 5'i highte açar mı ?" - High'da ya da yüksek ayarlarda yazman gerekli ayrıca gene noktalama işaretinden önce boşluk bırakmışın.
Gördüğün gibi kısa bir yazıda hatalı 4 cümle bulunuyor. Parça tavsiyem ise bu bütçe için;
Teşekkür ederim banı kaldırırsanız sevinirim ben böyle forumlara alışık deilimde abi bita olmaz bu arada verdiğinz sistemin hepsini ayarlıyacagım gta5i yüksek ayarlarda açarmı...
1920x1080 çözünürlükte orta-yüksek arası çalıştıracaktır diye tahmin ediyorum, daha düşük çözünürlükte ise yüksek ayarlarda açar muhtemelen. R7 265'i almanı tavsiye ederim, GTX 750 Ti'ye göre biraz daha performanslıdır.
Ayrıca benim banlama ya da banı kaldırma gibi bir yetkim yok ve son yorumunda bile banlanmana yetecek kadar Türkçe hatası yapmışın.
Abi herşeyi ayarlardım şimdi burdan uyumsuzluğu olan ve eğer güç kaynağı yetmiyorsa yani anladığınız gibi yetmeyen sistemi bozacak bir malzeme var ise söyelyin ayarlıyayım yardımlarınız için çok teşekkür ederim öneriniz varsa söyelyin ayarlayayım şimdi onlarıda
RAM seçimin kötü, ayrıca o fan işlemci için değil, biliyorsundur umarım. 4 GHz üstüne çıkacaksan Blizzard T2 Mini almanı önerdim zaten ayrıca o ekran kartı da eski. Daha güncel olan R7 265 almak daha mantıklı.
Abi yoruyorum sizi biliyorum ama bana linklerini atarmısınız ötekileri buldumda ramı bulamadım birde blizzarddan stokta kalmamış başka bir soğutucu linki
Linkleri zaten yukarıda verdim, Kingston yazan linke tıklarsan görebilirsin. Ayrıca o soğutucu mağaza stoklarında var, sadece internet stoklarında bulunmuyor. Elden de alabilirsin. 7850 yerine de R7 265 almanı önerdim, yani gerekli tüm önerileri zaten yaptım, tabi kafana yatmadıysa uymamak senin tercihine kalmış.