1400 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Ejderberke

Hectopat
Daha fazla  
Abi ben bu sistemi topladım. Kasayı sorarsanız benim yanımda şu an. O sadece bu malzemeleri alacagım. Bu sistem uyumlu mu ? Overclock ile acacagım işlemciyi :D Acaba GTA 5'i highte açar mı ?

Adsız.jpg

Bir de ısınma sorunu olur mu ? 4.0 GHz'de calıstırıcagım patlama falan olur mu ?

Evet fakat güç kaynağı yok önerirmisin bu arada ben sövmedim bişey yapmadım türkçe kullanıma aykırı ban yemişim abi ne yaptınız :/

"O sadece bu malzemeleri alacagım" - Anlamsız bir cümle olmuş.
"Bu sistem uyumlu mu ?" - Noktalama işaretinden önce boşluk bırakmışın.
"Overclock ile acacagım işlemciyi" - Hem Türkçe karakter kullanılmamış hem de cümleyi nokta ile bitirmemişin."
"Acaba GTA 5'i highte açar mı ?" - High'da ya da yüksek ayarlarda yazman gerekli ayrıca gene noktalama işaretinden önce boşluk bırakmışın.

Gördüğün gibi kısa bir yazıda hatalı 4 cümle bulunuyor. Parça tavsiyem ise bu bütçe için;

www.vatanbilgisayar.com: Pentium G3258 Soket 1150 3.2GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar - 210 TL

www.vatanbilgisayar.com: Asus H81M-C İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar - 170 TL

www.vatanbilgisayar.com: Kingston 8GB Hyperx Savage RED DDR3 1600MHz CL9 PC Ram - Vatan Bilgisayar - 272 TL

www.vatanbilgisayar.com: R7 265 Dual-X GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar - 444 TL ya da www.vatanbilgisayar.com: Asus Gtx750 Ti Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar - 446 TL

www.vatanbilgisayar.com: Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar - 176 TL

www.vatanbilgisayar.com: Cooler Master Blizzard T2 Mini İntel Lga 775/1155/1156 & Amd Am2/Am3/Am3+/Fm1 - Vatan Bilgisayar - 50 TL

www.vatanbilgisayar.com: Xigmatek Tauro Serisi 80Plus 500W Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar - 155 TL

R7 265 ile 1477 TL, GTX 750 Ti ile 1479 TL tutuyor. Blizzard T2 Mini soğutucu ile işlemciyi 4.3 - 4.4 GHz'e kadar çıkarman sorun olmayacaktır.

Teşekkür ederim banı kaldırırsanız sevinirim ben böyle forumlara alışık deilimde abi bita olmaz :) bu arada verdiğinz sistemin hepsini ayarlıyacagım gta5i yüksek ayarlarda açarmı...

1920x1080 çözünürlükte orta-yüksek arası çalıştıracaktır diye tahmin ediyorum, daha düşük çözünürlükte ise yüksek ayarlarda açar muhtemelen. R7 265'i almanı tavsiye ederim, GTX 750 Ti'ye göre biraz daha performanslıdır.

Ayrıca benim banlama ya da banı kaldırma gibi bir yetkim yok ve son yorumunda bile banlanmana yetecek kadar Türkçe hatası yapmışın. :)

Abi herşeyi ayarlardım şimdi burdan uyumsuzluğu olan ve eğer güç kaynağı yetmiyorsa yani anladığınız gibi yetmeyen sistemi bozacak bir malzeme var ise söyelyin ayarlıyayım yardımlarınız için çok teşekkür ederim öneriniz varsa söyelyin ayarlayayım şimdi onlarıda :)
Adsız.jpg

Abi yoruyorum sizi biliyorum ama bana linklerini atarmısınız ötekileri buldumda ramı bulamadım :( birde blizzarddan stokta kalmamış başka bir soğutucu linki

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı