1400 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Salih AKÇAKAYA

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım oldukça eskidiği için en fazla 1400 TL bütçe ile oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. 3 adet fan, kasa, monitör, CD writer ve güç kaynağım var. World of Tanks, Assassin's creed, GTA IV, World of Warplanes, War thunder gibi oyunlar oynayacağım. Video çekmeyeceğim ve çok fazla oyun oynamayacağım. 240 GB SSD'nin yeteceğini düşünüyorum. Full grafik ayarlarında oynama gibi bir düşüncem yok ama çok düşük ayarlarda da oynamak istemiyorum. Sizce hangi sistem parçalarını almalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1400 liralık oyun odaklı sistem için 240 GB SSD fazla. Bütün depolamanızı SSD'ye yapmanız gerekmiyor en azından 120 GB alırsanız daha iyi olur bana kalırsa hiç almayın sonra para biriktirip alırsınız bir tane.

Güç kaynağının yeterli olmayacağını var sayarak bunu önerebilirim.

1423.png

Günlük kullanım ağırlıklı olacaksa buda tercih edilebilir. Dediğiniz gibi o oyuları Low-Medium'da açacak güçte bu sistemde. Yukarıdaki sistem High'da rahat açar.

2015-02-05 05_22_11-VATAN BİLGİSAYAR - Türkiye'nin Teknoloji Hiperstore'u.png

Son düzenleme:
kardeşim benim pcde 1400 tl fiyatı işlemci core i3-3240 CPU @ 3.40 GHz Ram-8GB DDR 3 1600 MHZ HARDDİSK 500 GB ANA KART GİGABAYTIN AMA HANGİSİ UNUTTUM :) EKRAN KARI AMD RADİON R9 270 VTX 2 GB 256 BİT DDR5

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı