Bana göre fiyat performans olarak o segment içinde daha iyisi yok fakat pro dan düşük modellerdeki kaplama pürüzlü yapıda bu tabii ki kişisel ama ben sırf bu yüzden tercih etmezdim.Pro modeline bakabilirsin ama bütçen yoksa yine de alınır bir mouse.
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
wraithesports.com
Hocam bu sitedeyse seçtiğiniz ürün muhtemelen R1 SE+ modelini seçtiniz ama ikisi arasında çok büyük bir fark yok hatta batarya olarak SE+ daha önde
Bana göre fiyat performans olarak o segment içinde daha iyisi yok fakat Pro'dan düşük modellerdeki kaplama pürüzlü yapıda bu tabii ki kişisel ama ben sırf bu yüzden tercih etmezdim. Pro modeline bakabilirsin ama bütçen yoksa yine de alınır bir mouse.
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
wraithesports.com
Bu se+ versiyonu. Bütçeye göre yeterli. Biraz daha ucuza istiyor isen ulugames de var ancak garantisi yokmuş gibi alın. İade ve garanti süreci sıkıntılı o sitenin.
https://www.gamegaraj.com/cevre-birimleri/aigo-gm80-pro-beyaz-gaming-mouse/ Bu fiyat için Logitech G305 tarzı shape aranıyorsa oldukca iyi bir mouse bu fiyata kacmaz. Malzeme kalitesi güzel. PAW3395 sensör kullanıyor, bu butce icin gayet iyi.
https://www.gamegaraj.com/cevre-birimleri/aigo-gm80-pro-beyaz-gaming-mouse/ Bu fiyat için Logitech G305 tarzı shape aranıyorsa oldukca iyi bir mouse bu fiyata kacmaz. Malzeme kalitesi güzel. PAW3395 sensör kullanıyor, bu butce icin gayet iyi.