1400 TL'ye VXE R1 alınır mı?

VXE R1 alacağım 1400TL yazıyor Wraith sitesinde bunun yerine daha iyi bir mouse var mı CS2 LoL PUBG hikayeli oyun oynuyorum.
Bana göre fiyat performans olarak o segment içinde daha iyisi yok fakat pro dan düşük modellerdeki kaplama pürüzlü yapıda bu tabii ki kişisel ama ben sırf bu yüzden tercih etmezdim.Pro modeline bakabilirsin ama bütçen yoksa yine de alınır bir mouse.

Hocam bu sitedeyse seçtiğiniz ürün muhtemelen R1 SE+ modelini seçtiniz ama ikisi arasında çok büyük bir fark yok hatta batarya olarak SE+ daha önde

Bana göre fiyat performans olarak o segment içinde daha iyisi yok fakat Pro'dan düşük modellerdeki kaplama pürüzlü yapıda bu tabii ki kişisel ama ben sırf bu yüzden tercih etmezdim. Pro modeline bakabilirsin ama bütçen yoksa yine de alınır bir mouse.

Hocam zaten gomax MX1 diye 100 liralık bir mouse kullanıyorum bundan ona geçince rahatlama gelir.

Hocam bu VXE R1 farenin linkini atabilir misiniz alacağım site doğru mu emin olamadım sizde atarsanız teyit edeyim.
Bu se+ versiyonu. Bütçeye göre yeterli. Biraz daha ucuza istiyor isen ulugames de var ancak garantisi yokmuş gibi alın. İade ve garanti süreci sıkıntılı o sitenin.

R1 SE olan modeliyle R1 arasında çok fark var mıdır aralarinda.

Daha uygunken daha mantikli olur.

Daha uygunken daha mantikli olur.

Bu da bayağı aklima yattı şu an indirimde bide ikisi arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı