14000 ₺ komple sistem önerisi

Bütçe
14000 ₺
@Duplicate @f0ze

Teşekkür ederim. Fakat bütçe konusunda o kadar artış yapamıyoruz. Dediğimiz gibi; kasa, monitör, fare, klavye ve kamera gerekli şu an için.

Monitör olarak Asus TUF VG24VQE Kavisli 23.6" 165Hz 1ms düşünüyoruz. Ya da duruma göre bütçeden kısıp ACER NITRO EI242QRPbiipx alabiliriz. Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.

Fare olarak Steelseries Rival 3 düşünüyoruz.

Klavye olarak önerilerinize açığım. Pek fazla piyasadaki marka modellerle alakalı bilgim yok bu konuda.

Aynı şekilde kamera olarak da önerilerinize açığım. Çok profesyonel bir kamera olması şart değil. 1080P 30 FPS vermesi yeterli aslında. Şu kamera nasıl? Redragon Hitman GW800

Bir de, ekran kartı olarak Nvidia düşünüyoruz.
Şu sistemi aldık arkadaşlar. Teşekkür ederiz. @Duplicate @f0ze

Sinerji Lunaspia-V1

Son düzenleme:
@imnotagamer paylaştığım 2 sistemden birini alabilirsiniz. Yayın yapacağınız için RTX 3060 almanız. Oyunlarda oluşacak darboğazı düşürecektir. Bazı ürünler indirimde olduğu için ve sınırlı sayıda stoğu olduğu için fazla zaman kaybetmeyin inceleyin hoşunuza giderse alabilirsiniz. Anakart ve RAM'ler biraz giriş seviyesi kalıyor. 1.500 TL kadar bütçe arttırabilirseniz Ryzen 5 5600X sistem alabilirsiniz.

800₺ fazlasına 5600X + 3060Ti sistem alınabiliyorken bunlara neden para versinki?

@samc34 bütçe meselesi istedikleri ortadaydı ona göre sistem önerdim. Ve yorumumu süzgün okursanız zateb bütçe yüksektip Ryzen 5 5600X işlemci alabileceğini belirttim.
3060ti ne oluyor peki? Bütçe yükseltip 500₺ farkla 5600X alacak 3060 lı ekran kartıyla kullanacak. Bütçeyi 500 değil 800 yükseltse 3060ti la birlikte alıyor.

1000₺ fark ile 5600X + 3060ti var iken o sistem ile paranın bir kısmı çöpe gitmiş :)

@samc34 Bütçe kısıtımız vardı. Konu başında da belirttim. Ayrıca bu fiyat komple sistem için, sadece kasa için değil.
Güzel kardeşim arada 5K fiyat farkıyla sistem önerisi sunmadım bende zaten. 1000₺ fiyat farkıyla atmış olduğun sistemin 1.000₺ den çok daha fazlasını hakedecek bir sistem sundum. 5600X + 3060ti a sadece fark 1000₺ iken o sistem alınmaz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı