Asus V241EAT-BA004M i5-1135G7 8 GB 1 TB + 256 GB SSD Iris Xe Graphics Dokunmatik 23.8'' Full HD All in One PC arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo IdeaCentre 3 24ALC6 F0G1003WTX Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 23.8" Full HD All in One PC arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. markalı ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
www.pt.com.tr
Biraz daha çıkılırsa iyi bir seçenek olur. Konu başında ilk arkadaşın attığı Lenovo'da alınabilir.
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. markalı ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
www.pt.com.tr
Biraz daha çıkılırsa iyi bir seçenek olur. Konu başında ilk arkadaşın attığı Lenovo'da alınabilir.
www.pt.com.tr
www.pt.com.tr
RxPharma ve SGK E-Medula programları bildiğim kadarıyla macOS üzerinde çalışmıyor.
Bu programlar için Windows lazım. Eczanelerde çırak olarak çalıştığım için biliyorum.
Konu sahibinin eczane programları olarak bahsettiği programlar yüzde 80 bunlardır diye düşünüyorum.
HP 24-dp0012nt 209R1EA i5-10400T 8 GB 1 TB + 256 GB SSD MX330 23.8" Full HD All in One PC arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo V30A-24IML 11LA000CTX i5-1035G1 8 GB 1 TB + 256 GB SSD UHD Graphics 23.8" Full HD All in One PC arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Lenovo IdeaCentre 3 24ITL6 F0G0006UTX i5-1135G7 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 23.8" Full HD All in One PC arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Dell Inspiron 5400 I7-1165g7 8gb 1tb+256gb Ssd Mx330 2gb 23.8 Fhd Windows 10 Pro S65wp81256c yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Fazla aşıyor ama işlemci i7 11. jenerasyon. Eğer bu all-in-One bilgisayarlarla RAM ekleniyorsa ileride çok sıkıntı çekerseniz RAM'de eklersiniz olur biter.