14000 TL Eczane için All-in-one PC Önerisi

Biraz daha çıkılırsa iyi bir seçenek olur. Konu başında ilk arkadaşın attığı Lenovo'da alınabilir.

Biraz daha çıkılırsa iyi bir seçenek olur. Konu başında ilk arkadaşın attığı Lenovo'da alınabilir.

Çok saçma bir seçenek olur genelde Eczane uygulamaları Windows tabanlı.

Gördüğüm kadarıyla çoğu eczane uygulamasının MacOS desteği yok. Hem böyle ufak bir iş için iMac'e para baymak gereksiz.

RxPharma ve SGK E-Medula programları bildiğim kadarıyla macOS üzerinde çalışmıyor.
Bu programlar için Windows lazım. Eczanelerde çırak olarak çalıştığım için biliyorum.

Konu sahibinin eczane programları olarak bahsettiği programlar yüzde 80 bunlardır diye düşünüyorum.

Hocam veya bütçe arttırılıp bu seçenekte alınabilir:
Fazla aşıyor ama işlemci i7 11. jenerasyon. Eğer bu all-in-One bilgisayarlarla RAM ekleniyorsa ileride çok sıkıntı çekerseniz RAM'de eklersiniz olur biter.

Çok saçma bir seçenek olur genelde eczane uygulamaları Windows tabanlı.

Gördüğüm kadarıyla çoğu eczane uygulamasının macOS desteği yok. Hem böyle ufak bir iş için IMac'e para baymak gereksiz.

W11 olmasa bile Windows 10 kurmak mümkün diye biliyorum. M1 bu fiyata alacağı işlemcilerden çok daha güçlü. O yüzden önerdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
W11 olmasa bile Windows 10 kurmak mümkün diye biliyorum. M1 bu fiyata alacağı işlemcilerden çok daha güçlü. O yüzden önerdim.

Nasıl kuruluyormuş, Bootcample mi? Sanal makine ile kurulur ama o da tam performans vermez.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı